Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΙΤΒ: Συνέδριο για τα ηλεκτρονικά

ΙΤΒ: Συνέδριο για τα ηλεκτρονικά

Για εικοστή πρώτη φορά πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού του Βερολίνου, ITB, το συνέδριο “Electronics in Tourism”, με φετινό τίτλο “Focus on E-Business”. Στο συνέδριο εξετάστηκαν οι τρέχουσες […]

Για εικοστή πρώτη φορά πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού του Βερολίνου, ITB<.>, το συνέδριο "Electronics in Tourism", με φετινό τίτλο<...> "Focus on E-Business".

Στο συνέδριο εξετάστηκαν οι τρέχουσες τάσεις και η ανάπτυξη της χρήση των ηλεκτρονικών στον τουρισμό. Η δραματικές αλλαγές που έχουν λάβει χώρα στην δομή των πωλήσεων της τουριστικής βιομηχανίας, έχουν φέρει κατά κύριο λόγο, τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις σε δύσκολη θέση. Ενώ οι βασικοί tour operators έχουν επενδύσει αξιοσέβαστα ποσά στο Internet για πωλήσεις και διαφήμιση, πολλοί από τους μικρούς και μεσαίους τουριστικούς πράκτορες ακολουθούν ακόμα τα παραδοσιακά κανάλια πωλήσεων.

Κατά συνέπεια, ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του συνεδρίου ήταν το θέμα του e-business. Όλα θέματα που συζητήθηκαν ήταν η συνεχής ανάπτυξη και η χρήση του Internet στον τουρισμό, η χρήση της τηλεόρασης ως κανάλι πώλησης, και η επίδραση που έχουν στο Internet τα συστήματα πωλήσεων και το WAP.

Οι ομιλητές στο συνέδριο μεταξύ άλλων ήταν: Simon Breakwell, γενικός διευθυντής του Microsoft Expedia στις ΗΠΑ
Chris Kroeger, αντιπρόεδρος της Sabre Europa
Markus Orth, γενικός διευθυντής της Lufthansa E-Commerce GmbH
Michael B. Parks, αντιπρόεδρος και γενικός διευθυντής του Worldwide Travel Distribution Worldspan
Gordon Wilson, αντιπρόεδρος της Emega, Galileo International
Dieter Zumpel, γενικός διευθυντής της TUI Deutschland GmbH

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024