Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσεις“ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ 2009”: Ό,τι θέλετε να μάθετε για την παιδεία
Από 6 έως 8 Mαρτίου στο Helexpo Palace

“ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ 2009”: Ό,τι θέλετε να μάθετε για την παιδεία

Για 11η συνεχή χρονιά πραγματοποιείται και φέτος, από 6 έως 8 Mαρτίου, στο Helexpo Palace στο Μαρούσι, η Διεθνής Έκθεση για την Εκπαίδευση, “EKΠAIΔEYΣH 2009”. Η “EKΠAIΔEYΣH” φιλοξενεί κάθε χρόνο […]

Για 11η συνεχή χρονιά πραγματοποιείται και φέτος, από 6 έως 8 Mαρτίου, στο Helexpo Palace στο Μαρούσι, η Διεθνής Έκθεση για<...> την Εκπαίδευση, “EKΠAIΔEYΣH 2009”.

Η “EKΠAIΔEYΣH” φιλοξενεί κάθε χρόνο περισσότερους από 250 εκθέτες από την Ελλάδα και 13 ακόμη χώρες και υποδέχεται πάνω από 20.000 επισκέπτες όλων των ηλικιών (μαθητές, σπουδαστές, φοιτητές, απόφοιτους, εργαζόμενους, γονείς, εκπαιδευτικούς, σύμβουλους επαγγελματικού προσανατολισμού) οι οποίοι ενημερώνονται από τους εκπροσώπους των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων άμεσα και αποτελεσματικά σχετικά με προγράμματα σπουδών μετά το Λύκειο, μεταπτυχιακά, ΜΒΑ, σεμινάρια, ξένες γλώσσες, σεμινάρια και πολλά άλλα.

Από το 1999 η έκθεση “EKΠAIΔEYΣH” αποτελεί ιδιαίτερα σημαντική πηγή ενημέρωσης και καθοδήγησης για τους νέους ανθρώπους και τις οικογένειές τους, παρουσιάζοντας μια ολοκληρωμένη εικόνα των προγραμμάτων που προσφέρονται σήμερα στη δευτεροβάθμια, στην τριτοβάθμια και στη δια βίου εκπαίδευση από δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Παράλληλα, με στόχο την ενημέρωση και για την αγορά εργασίας, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το «Σταδιοδρόμιο» μια σειρά εκδηλώσεων, συζητήσεων και σεμιναρίων σχετικά με τα επαγγέλματα του μέλλοντος, το σχεδιασμό καριέρας και την αναζήτηση εργασίας.

Στην έκθεση “ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ” συμμετέχουν: Πανεπιστήμια της Eλλάδας και του εξωτερικού, Tεχνολογικά Eκπαιδευτικά Iδρύματα, Kολέγια, Στρατιωτικές Σχολές, Εργαστήρια Ελευθέρων Σπουδών, Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης, Κέντρα Ξένων Γλωσσών, Πρεσβείες και Μορφωτικά Ινστιτούτα ξένων χωρών, Τεχνικά Επαγγελματικά Εκπαιδευτήρια, Φορείς επαγγελματικής επιμόρφωσης και κατάρτισης, Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης, κ.ά.

Στη έκθεση συμμετέχουν εκπαιδευτικά ιδρύματα και Mορφωτικά Iνστιτούτα από την Eλλάδα, τη Βουλγαρία, τη Γαλλία, τη Γερμανία, τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, την Ισπανία, την Iταλία, την Κίνα, την Κύπρο, τη Μεγάλη Βρετανία, την Ολλανδία, την Ουγγαρία, τη Σερβία και τη Σλοβακία.

Η έκθεση τελεί υπό την αιγίδα του Yπουργείου Εθνικής Παιδείας & Θρησκευμάτων, της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς και του Δήμου Αθηναίων. Τιμώμενη χώρα για το 2009 είναι η Kύπρος. Η είσοδος στην έκθεση “ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ 2009” και η συμμετοχή στις εκδηλώσεις και στα σεμινάρια του “ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΟΥ” είναι δωρεάν.

Xορηγοί είναι η PwC Academy by PricewaterhouseCoopers, το e-shop.gr, η ΤΡΑΜ Α.Ε. και το Easy Computer School. Χορηγοί επικοινωνίας είναι οι εφημερίδες City Press, International Herald Tribune – Kathimerini και Athens Plus, ο ραδιοφωνικός σταθμός ΛΑΜΨΗ 92,3 FM, τα περιοδικά Lifo, Connecting, HR Professional, Ad-business και Forum και οι διαδικτυακοί τόποι Pathfinder, e-paideia.net, skywalker.gr, Study Smart και zhteitai.gr.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024