Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΘεματικά ΠάρκαΈναρξη λειτουργίας παγοδρόμιου στη Γλυφάδα
Από τις εταιρείες On Ice και Ice World International

Έναρξη λειτουργίας παγοδρόμιου στη Γλυφάδα

Με έμπνευση και οδηγό την διασκέδαση επί πάγου, αλλά και το νεανικό πνεύμα και χαρακτήρα της περιοχής, ο Δήμος Γλυφάδας φιλοξενεί, για πρώτη φόρα, ένα σύγχρονο και οικολογικό (με πιστοποίηση […]

Με έμπνευση και οδηγό την διασκέδαση επί πάγου, αλλά και το νεανικό πνεύμα και χαρακτήρα της περιοχής,<...> ο Δήμος Γλυφάδας φιλοξενεί, για πρώτη φόρα, ένα σύγχρονο και οικολογικό (με πιστοποίηση ISO 14001) παγοδρόμιο διαστάσεων 17×30 (510 τ.μ.). Τοποθετημένο δίπλα στο Κλειστό Κολυμβητήριο Γλυφάδας, Palais de Sport, περιτυλιγμένο από πράσινο, το παγοδρόμιο “Glyfada On Ice”, λειτουργεί καθημερινά από τις 11 π.μ. έως και τα μεσάνυχτα.

Το παγοδρόμιο είναι κατασκευή της εταιρείας On Ice, που, σε συνεργασία με την εταιρεία Ice World International, παρέχουν εξειδικευμένη τεχνολογία και τεχνογνωσία στην κατασκευή και λειτουργία φορητών παγοδρομίων, επιτρέποντας την εγκατάσταση και συντήρηση τους σε χώρες και πόλεις με υψηλές θερμοκρασίες, όπως την Ελλάδα.

Σύμφωνα με την εταιρεία Οn Ice, “το πάθος για πάγο που φαίνεται να έχουν οι Έλληνες οδηγεί στην ανάπτυξή των φορητών παγοδρομίων, παρέχοντας ένα εναλλακτικό είδος αθλητικής ψυχαγωγίας που απουσίαζε τόσα χρόνια από την χώρα. Πρωτότυπα events, πάρτι και εκδηλώσεις επί πάγου, μαθήματα από εξειδικευμένους συνοδούς που βοηθούν τα πρώτα βήματα των αρχαρίων, ειδικά προγράμματα για σχολεία, είδη πατινάζ και εξοπλισμός ice hockey, μαζί με ένα καφέ, προσφέρονται στον επισκέπτη των παγοδρομίων της onice.gr έως και τα μέσα Μαΐου”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024