Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΤουρισμός & Πολιτισμός: Στο δρόμο για την eAνάπτυξη
Ημερίδα της TMA και του Ομίλου Καλοφωλιά στο πλαίσιο της έκθεσης Τουριστικό Πανόραμα

Τουρισμός & Πολιτισμός: Στο δρόμο για την eAνάπτυξη

Η Travel Media Applications και ο Όμιλος ΕΞΠΡΕΣ Καλοφωλιά διοργανώνουν ημερίδα, στο πλαίσιο της 14ης Έκθεσης “Τουριστικό Πανόραμα” γιατί έχετε απλά επιλέξει το δρόμο της στασιμότητας και όχι της σύγχρονης ανάπτυξης. Εάν όμως βλέπετε μπροστά, το Forum “Τουρισμός & Πολιτισμός: Στο δρόμο για την e Ανάπτυξη” θα σας δώσει πρακτικά και ρεαλιστικά παραδείγματα…

Η Travel Media Applications και ο Όμιλος ΕΞΠΡΕΣ Καλοφωλιά διοργανώνουν ημερίδα, στο πλαίσιο της<...> 14ης Έκθεσης “Τουριστικό Πανόραμα” γιατί έχετε απλά επιλέξει το δρόμο της στασιμότητας και όχι της σύγχρονης ανάπτυξης. Εάν όμως βλέπετε μπροστά, το Forum “Τουρισμός & Πολιτισμός: Στο δρόμο για την e Ανάπτυξη” θα σας δώσει πρακτικά και ρεαλιστικά παραδείγματα και λύσεις για την αξιοποίηση της τεχνολογίας του διαδικτύου την επόμενη μέρα.

Όπως θα επισημανθεί στο forum, η χρησιμοποίηση των δυνατοτήτων του Διαδικτύου και γενικότερα του ηλεκτρονικού marketing, είναι ένα κομβικό σημείο για την επιτυχία, όπως δείχνει η διεθνής πρακτική και θα δούμε παραδείγματα από τις καλύτερες πρακτικές όπως αυτές έχουν διαμορφωθεί από την διεθνή εμπειρία. Η επιδίωξη του forum είναι να φύγουν οι ακροατές με απλά παραδείγματα των καλύτερων πρακτικών ώστε να είναι σε θέση να τα εφαρμόσουν άμεσα και αποτελεσματικά.

Με δύο διεθνούς κύρους ομιλητές, τη δρα Μαριάννα Σιγάλα και το δρ. Δημήτρη Κούτουλα και πολύ ουσιαστικό διάλογο, ανοιχτή συζήτηση, μελέτες περιπτώσεων και παραδείγματα οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν για τις διεθνείς τάσεις, την ελληνική πραγματικότητα και τις επόμενες κινήσεις σας στο διαδίκτυο μέσα από τις δύο ενότητες του forum:

– Οι eΠροορισμοί μοχλός για την τουριστική περιφερειακή και επιχειρηματική ανάπτυξη
– eΠρόσβαση στον ελληνικό πολιτισμό.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΤουρισμός & Πολιτισμός: Στο δρόμο για την eΑνάπτυξη
Στις 6 Μαΐου, στο Crowne Plaza Hotel

Τουρισμός & Πολιτισμός: Στο δρόμο για την eAνάπτυξη

Η Travel Media Applications και ο Όμιλος Εξπρές Καλοφωλιά διοργανώνουν, στα πλαίσια της 14ης έκθεσης “Τουριστικό Πανόραμα”, ημερίδα με θέμα “Τουρισμός & Πολιτισμός: Στο δρόμο για την eΑνάπτυξη”. Το forum […]

Η Travel Media Applications και ο Όμιλος Εξπρές Καλοφωλιά διοργανώνουν, στα πλαίσια της 14ης έκθεσης “Τουριστικό Πανόραμα”, ημερίδα με θέμα<...> “Τουρισμός & Πολιτισμός: Στο δρόμο για την eΑνάπτυξη”. Το forum θα δώσει πρακτικά και ρεαλιστικά παραδείγματα και λύσεις για την αξιοποίηση της τεχνολογίας του διαδικτύου την επόμενη μέρα.

Με δύο διεθνούς κύρους ομιλητές και πολύ ουσιαστικό διάλογο, ανοιχτή συζήτηση, μελέτες περιπτώσεων (case studies) και παραδείγματα, οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν για τις διεθνείς τάσεις, την ελληνική πραγματικότητα και τις επόμενες κινήσεις στο διαδίκτυο μέσα από τις δύο ενότητες του forum:
– Οι eΠροορισμοί μοχλός για την τουριστική περιφερειακή και επιχειρηματική ανάπτυξη
– eΠρόσβαση στον ελληνικό πολιτισμό.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024