Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
«Κατεβάστε τους διακόπτες, ήρθε η ώρα της γης»

Ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών συμμετέχει στην «Ώρα της Γης 2009»

Βίκυ Καραντζαβέλου - 27 Μάρτιος 2009, 00:00

Το αεροδρόμιο της Αθήνας «ψηφίζει Γη» και το Σάββατο 28 Μαρτίου δηλώνει «παρών» στην «Ώρα της Γης 2009», σβήνοντας τα φώτα και διακόπτοντας τη λειτουργία ενός<...>

από τους δύο διαδρόμους του (δυτικός διάδρομος, 03L/21R και οι τροχοδρομοί του) για μία ώρα (20:30 – 21:30) στο πλαίσιο της παγκόσμιας πρωτοβουλίας του WWF. Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της «Ώρας της Γης 2009» θα μειωθεί ο φωτισμός στα κτίρια, στους χώρους στάθμευσης οχημάτων προσωπικού και σε άλλους επιλεγμένους χώρους εντός του αεροδρομίου.

Επιθυμώντας να συμβάλει στην περαιτέρω ευαισθητοποίηση των πολιτών για την κλιματική αλλαγή, ανακοινώσεις στους αεροσταθμούς θα ενημερώνουν το κοινό για την παγκόσμια κινητοποίηση του WWF και τη συμμετοχή του αεροδρομίου της Αθήνας.

Με τη συμβολική αυτή κίνηση – και υλοποιώντας παράλληλα και φέτος Εταιρικό Σχέδιο Δράσης για την Κλιματική Αλλαγή – ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών στέλνει ένα μήνυμα ευαισθητοποίησης, ενώνοντας τη φωνή του με όσους ζητούν ακόμα περισσότερες «πράσινες» πρωτοβουλίες.

Σημειώνεται ότι το κλείσιμο του δυτικού διαδρόμου ΔΕΝ θα επηρεάσει τη λειτουργία του αεροδρομίου και πραγματοποιείται κατόπιν ειδικού επιχειρησιακού σχεδιασμού που επιτρέπει η περιορισμένη διάρκεια της μίας ώρας. Όλες οι προγραμματισμένες πτήσεις θα πραγματοποιούνται κανονικά από τον ανατολικό διάδρομο του αεροδρομίου. Η μείωση του φωτισμού στις καθορισμένες υποδομές γίνεται τηρώντας απόλυτα τις συνθήκες ασφαλείας επιβατών, επισκεπτών και προσωπικού.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Sine ira et studio (ή -τουριστικά- αμερόληπτα)

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

Τα eNewsletters της αγοράς

↑ top