Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςYachting7ο Πλωτό Σαλόνι Mεταχειρισμένων Σκαφών Aναψυχής
2-5 Aπριλίου, στο Λιμάνι του Λαυρίου

7ο Πλωτό Σαλόνι Mεταχειρισμένων Σκαφών Aναψυχής

Το 7ο Πλωτό Σαλόνι Μεταχειρισμένων Σκαφών Αναψυχής, Best Value Yachting 2009, ανοίγει τις πύλες του για το κοινό αύριο, Πέμπτη 2 Απριλίου στο Λιμάνι Λαυρίου και θα διαρκέσει μέχρι τη […]

Το 7ο Πλωτό Σαλόνι Μεταχειρισμένων Σκαφών Αναψυχής, Best Value Yachting 2009, ανοίγει τις πύλες του για<...> το κοινό αύριο, Πέμπτη 2 Απριλίου στο Λιμάνι Λαυρίου και θα διαρκέσει μέχρι τη Κυριακή 5 Απριλίου. Για όλους εκείνους που δε θέλουν να αναβάλουν για ένα χρόνο τα καλοκαιρινά τους ταξίδια με το δικό τους σκάφος, η Best Value Yachting, το καθιερωμένο πλωτό σαλόνι μεταχειρισμένων σκαφών, έρχεται για να βοηθήσει τους φίλους της θάλασσας να επιλέξουν και να αποκτήσουν άμεσα το δικό τους μεταχειρισμένο σκάφος αναψυχής στην καλύτερη τιμή.

Σε κοντινή απόσταση από την Αθήνα, στο λιμάνι του Λαυρίου, η έκθεση συγκεντρώνει όλες τις εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο των μεταχειρισμένων σκαφών αναψυχής και πολλούς ιδιώτες, οι οποίοι παρουσιάζουν με τον πιο ζωντανό και άμεσο τρόπο τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.

Η Best Value Yachting καλύπτει όλες τις δυνατές επιλογές που προσφέρονται σήμερα στην Eλλάδα για αγορά ή ανταλλαγή μεταχειρισμένου σκάφους ανεξαρτήτως τύπου και μεγέθους. Ακόμη, όντας πλωτή, όχι μόνο παρουσιάζει τα σκάφη στο φυσικό τους περιβάλλον αναδεικνύοντας με τον καλύτερο τρόπο τα χαρακτηριστικά τους, αλλά επιτρέπει και τις δοκιμές ώστε ο αγοραστής έχοντας σταθμίσει όλες τις δυνατότητες και τις ανάγκες του να μπορέσει να πάρει την τελική του απόφαση αφού κάνει μια επί τόπου δοκιμή του σκάφους που τον ενδιαφέρει στη θάλασσα.

Χορηγοί της Best Value Yachting 2009 είναι η seaSOS-Υπηρεσίες Θαλάσσιας Εξυπηρέτησης και το e-shop.gr. Χορηγοί επικοινωνίας είναι η Xρυσή Ευκαιρία και το περιοδικό Forum. Media partners είναι τα περιοδικά Nautica, Yachting Capital, Captain Style, 3S και οι διαδικτυακοί τόποι ortsa.gr, sail4all.gr και e-skafos.gr
Ώρες λειτουργίας: Πέμπτη & Παρασκευή 15:00-20:00, Σαββατοκύριακο 10:00-20:00

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024