Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΠροσφορά για τα μέλη του Lufthansa Miles & More από το κατάστημα Παρουσίαση-Hulsta
Διπλάσια μίλια για συναλλαγές µε την κάρτα Miles & Μore

Προσφορά για τα μέλη του Lufthansa Miles & More από το κατάστημα Παρουσίαση-Hulsta

Μια νέα προσφορά ανακοίνωσε το πρόγραμμα Miles & More για τα εκλεκτά μέλη του στην Ελλάδα, σε συνεργασία με το κατάστημα Παρουσίαση στο Νέο Ψυχικό. Τα καταστήµατα Παρουσίαση, σε συνεργασία […]

Μια νέα προσφορά ανακοίνωσε το πρόγραμμα Miles & More για τα εκλεκτά μέλη του στην Ελλάδα, σε συνεργασία με το κατάστημα Παρουσίαση στο Νέο Ψυχικό<...>. Τα καταστήµατα Παρουσίαση, σε συνεργασία µε το φηµισµένο γερµανικό οίκο επίπλων Ηulsta, δίνουν τη δυνατότητα στους κατόχους της κάρτας Miles & More να κερδίσουν διπλάσια μίλια για κάθε αγορά επίπλου από τις αντιπροσωπευτικές συλλογές του Οίκου Ηulsta, που χαρακτηρίζονται από εξαιρετική γερµανική ποιότητα, ιδανική ποικιλία σχεδίων για όλο το σπίτι, µοναδική προσοχή στις λεπτοµέρειες, απόλυτη προσαρµογή στις ανάγκες του κάθε πελάτη και δυναµικό, σύγχρονο design. Η προσφορά ισχύει μέχρι τα τέλη Απριλίου.

Υπενθυμίζουμε ότι η συνεργασία της Lufthansa μέσω του προγράμματος Miles&More με τα καταστήματα Παρουσίαση ξεκίνησε τον Μάιο του 2008 και συνεχίζεται με ιδιαίτερη επιτυχία, καθώς προσφέρει αμοιβαία οφέλη για τους πελάτες. Οι κάτοχοι των καρτών Miles&More μπορούν να εξαργυρώνουν τα μίλια τους στα καταστήματα Παρουσίαση σε Αθήνα και Θεσσαλονί-κη και αντιστρόφως οι πελάτες των καταστημάτων Παρουσίαση που είναι ταυτόχρονα και μέλη του Miles&More της Lufthansa, με κάθε ένα Ευρώ αγορών, προσθέτουν και ένα επιπλέον μίλι στο Miles&More λογαριασμό τους.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024