Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΤουριστική προβολή της Θεσσαλονίκης στη Νέα Υόρκη
Δήμος Θεσσαλονίκης

Τουριστική προβολή της Θεσσαλονίκης στη Νέα Υόρκη

Ο δήμαρχος κ. Β. Παπαγεωργόπουλος κήρυξε τα εγκαίνια της έκθεσης “HERMES EXPO”, που διοργανώνει η ελληνική ομογένεια στη Νέα Υόρκη, με την ενεργό συμμετοχή του Δήμου Θεσσαλονίκης και της ΤΕΔΚ […]

Ο δήμαρχος κ. Β. Παπαγεωργόπουλος κήρυξε τα εγκαίνια της έκθεσης “HERMES EXPO”, που διοργανώνει η ελληνική ομογένεια στη Νέα Υόρκη, με την<...> ενεργό συμμετοχή του Δήμου Θεσσαλονίκης και της ΤΕΔΚ Νομού Θεσσαλονίκης.

Στην έκθεση παίρνει μέρος το σύνολο των 2,5 εκατ. μελών της Ελληνοαμερικανικής Κοινότητας που ενεργοποιεί ένα από τα μεγαλύτερα και πιο δυναμικά εμπορικά δίκτυα του κόσμου. Ο κ. Παπαγεωργόπουλος, κατά τη διάρκεια των εγκαινίων της HERMES EXPO, αναφέρθηκε στην αναπτυξιακή πορεία της Θεσσαλονίκης των τελευταίων χρόνων, στα μεγάλα έργα που έγιναν και στις πρωτοβουλίες εκείνες που άλλαξαν την εικόνα της πόλης, ενώ κάλεσε τους παρευρισκομένους να συμμετάσχουν στην καμπάνια της τουριστικής προβολής της Θεσσαλονίκης στις ΗΠΑ.

Ο κ. Παπαγεωργόπουλος συναντήθηκε κατά τη διάρκεια των επαφών του με την ομογένεια και με το συμβούλιο της Νεολαίας του Αποδήμου Ελληνισμού των ΗΠΑ και τον πρόεδρο της Ένωσης Παγκοσμίου Κέντρου Εμπορίου, κ. Τοζόλι.

Στην αντιπροσωπία του Δήμου Θεσσαλονίκης στις ΗΠΑ συμμετέχουν:
Β. Παπαγεωργόπουλος, δήμαρχος Θεσσαλονίκης
Στ. Καπετανόπουλος, πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης
Ν. Τσαρούχας, αντιπρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης
κα Ζελομοσίδου, ειδική σύμβουλος Διεθνών Σχέσεων Δήμου Θεσσαλονίκης.

Η Διεθνής Έκθεση Hermes αντιπροσωπεύει μια πληθώρα επιχειρήσεων και βιομηχανιών, οι οποίες ενώθηκαν από κοινού για να επικοινωνήσουν και να δικτυωθούν απευθείας με τους αγοραστές και τους καταναλωτές. Από το 1992 χιλιάδες συμμετέχοντες έχουν ωφεληθεί από αυτή την εμπορική και πολιτιστική αυτή έκθεση.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024