Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΕπικυρώθηκε η σύμβαση πώλησης της Ολυμπιακής
Υπέρ ΝΔ και ΛΑΟΣ, ενώ τα υπόλοιπα κόμματα καταψήφισαν

Επικυρώθηκε η σύμβαση πώλησης της Ολυμπιακής

Επικυρώθηκε από την ολομέλεια της Βουλής η σύμβαση πώλησης και αγοράς μετοχών της Ολυμπιακής. Υπέρ της σύμβασης ψήφισαν ΝΔ και ΛΑΟΣ, ενώ τα υπόλοιπα κόμματα καταψήφισαν.Ο υφυπουργός Μεταφορών & Επικοινωνιών, κ. Μιχάλης Μπεκίρης εκπροσώπησε την…

Επικυρώθηκε από την ολομέλεια της Βουλής η σύμβαση πώλησης και αγοράς μετοχών της Ολυμπιακής. Υπέρ της σύμβασης ψήφισαν ΝΔ και ΛΑΟΣ, ενώ τα<...> υπόλοιπα κόμματα καταψήφισαν.

Ο υφυπουργός Μεταφορών & Επικοινωνιών, κ. Μιχάλης Μπεκίρης εκπροσώπησε την Κυβέρνηση στη συζήτηση του σχεδίου νόμου για την κύρωση πώλησης της Ολυμπιακής Αεροπορίας, στη συνεδρίαση του Κοινοβουλίου, στις 8 Απριλίου 2009.

Στην τοποθέτησή του στο πλαίσιο της συζήτησης, ο κ. Μπεκίρης αναφέρθηκε στην αίσια έκβαση της πώλησης της Ολυμπιακής, ενός προβλήματος που για χρόνια ταλαιπώρησε το ελληνικό κράτος και η οποία, εν καιρώ δυσμενούς οικονομικής συγκυρίας, θα αποτελέσει στήριγμα για την ελληνική οικονομία. Επιπλέον, στράφηκε κατά των εκπροσώπων της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, οι οποίοι καθ’όλη τη διάρκεια της συζήτησης κατέφυγαν σε χαρακτηρισμούς και δηλώσεις που και αποτέλεσαν ανακρίβειες και υποβαθμίζουν την κοινοβουλευτική διαδικασία, προκαλώντας σύγχυση αναφορικά με το ποια είναι η θέση του ΠΑΣΟΚ στο ζήτημα. Μάλιστα, αντέκρουσε τις αιτιάσεις του κινοβουλευτικού εκπροσώπου της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Χρήστου Παπουτσή περί “συμφερόντων, τα οποία εκμηδενίζουν την πολιτική βούληση”. Σχετικά, ανέλυσε, με συγκεκριμένα στοιχεία, την υφιστάμενη, ζημιογόνα κατάσταση της Ολυμπιακής για τον κρατικό προϋπολογισμό, ενώ τόνισε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι η επιδότηση και κάλυψη των άγονων γραμμών είναι κοινοτική υποχρέωση του κράτους, ανεξάρτητα από το εάν η εταιρεία που τα εκτελεί είναι δημόσια ή ιδιωτική.

Τέλος, εξέφρασε την υπερηφάνεια της Κυβέρνησης για τη διαδικασία ιδιωτικοποίησης της Ολυμπιακής Αεροπορίας, καθώς αποτελεί υλοποίηση της δέσμευσης της προς τον ελληνικό λαό, σε πείσμα των κομμάτων της Αντιπολίτευσης, που χρησιμοποίησαν μυθεύματα αναφορικά με το θέμα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024