Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΠρόγραμμα για τη στήριξη της απασχόλησης
Θα στηριχθούν οι κλάδοι που πλήττονται ιδιαίτερα, όπως ο τουρισμός

Πρόγραμμα για τη στήριξη της απασχόλησης

Πρόγραμμα δράσεων, ύψους 2,5 δισ. ευρώ για το 2009 για τη στήριξη της απασχόλησης, εγκρίθηκε από την Οικονομική Επιτροπή, που συνεδρίασε χθες το μεσημέρι, υπό την προεδρία του πρωθυπουργού κ. Κώστα Καραμανλή, στο Μέγαρο Μαξίμου…

Πρόγραμμα δράσεων, ύψους 2,5 δισ. ευρώ για το 2009 για τη στήριξη της απασχόλησης, εγκρίθηκε από την Οικονομική Επιτροπή, που συνεδρίασε χθες το μεσημέρι, υπό την<...> προεδρία του πρωθυπουργού κ. Κώστα Καραμανλή, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Το ολοκληρωμένο σχέδιο δράσης, όπως είπε η αρμόδια υπουργός Απασχόλησης κα Φάνη Πάλλη Πετραλιά, “είναι η δική μας απάντηση στα όσα σήμερα συμβαίνουν και αντιμετωπίζουμε από την διεθνή οικονομική κρίση. Το 70% του προγράμματος προέρχεται από Κοινοτικά κονδύλια, ενώ η εθνική συμμετοχή έχει ήδη προϋπολογιστεί”. Από τις δράσεις αυτές, υπογράμμισε η κα Πετραλιά, θα ωφεληθούν 500.000 συμπολίτες μας και στόχος είναι, όπως τόνισε η υπουργός, “να στηρίξουμε τους νέους και τις νέες, τις πιο ευπαθείς ομάδες και εκείνους τους κλάδους που πλήττονται ιδιαίτερα, όπως ο τουρισμός, η οικοδομή, οι μικρές και οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Στόχος μας είναι πάντοτε να ελαστιχοποιήσουμε όλες τις παρενέργειες της κρίσης, στηρίζοντας την απασχόληση, τους εργαζομένους και δημιουργώντας νέες θέσεις εργασίας”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024