Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΗ Sofitel κατασκευάζει το πρώτο ξενοδοχείο της στο Λονδίνο

Η Sofitel κατασκευάζει το πρώτο ξενοδοχείο της στο Λονδίνο

Η αλυσίδα ξενοδοχείων Sofitel, που ανήκει στο γαλλικό γκρουπ Accor, αποκάλυψε τα σχέδιά της για την κατασκευή του πρώτου της ξενοδοχείου στην Αγγλία. Το ξενοδοχείο θα βρίσκεται στην γωνία της […]

Η αλυσίδα ξενοδοχείων Sofitel<.>, που ανήκει στο γαλλικό γκρουπ Accor<.>, αποκάλυψε τα σχέδιά της για την κατασκευή του πρώτου της ξενοδοχείου στην<...> Αγγλία. Το ξενοδοχείο θα βρίσκεται στην γωνία της Waterloo Place και Pall Mall και είναι ιδιοκτησίας της εταιρίας The Crowne Estate.

O διευθυντής της Αγγλίας της Accor Business και Leisure Hotels, κ. Michael Flaxman, δήλωσε ότι η κατασκευή του νέου ξενοδοχείου στο Λονδίνο, είναι η αρχή των προσπαθειών που γίνονται για την επέκταση της Sofitel στις μεγαλύτερες πόλεις του κόσμου.

Το ξενοδοχείο θα αποτελείται από 187 δωμάτια και από 15 σουίτες με δυνατότητα σύνδεσης με το Internet από την οθόνη της τηλεόρασης, τηλεφωνικές υπηρεσίες και πολλές ακόμα διευκολύνσεις, που συμπεριλαμβάνουν και αίθουσα εκδηλώσεων για 200 άτομα.

Το κτίριο που θα χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή του ξενοδοχείου είναι 125.000 τετραγωνικά πόδια και είναι κτισμένο σε νεοκλασικό ρυθμό, τον οποίο και σκοπεύει να διατηρήσει ο κατασκευαστής του ξενοδοχείου. Παλιότερα, στεγάστηκε στο κτίριο μια θυγατρική εταιρία της Lloyds Bank και στην διακόσμηση του ξενοδοχείου θα χρησιμοποιηθούν έπιπλα και πορτραίτα από την τράπεζα. Η λειτουργία του ξενοδοχείου θα αρχίσει τον επόμενο Δεκέμβριο.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024