Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΜείωση στις τιμές του Βρετανού tour operator Cosmos

Μείωση στις τιμές του Βρετανού tour operator Cosmos

Μείωσε τις τιμές των προγραμμάτων του για την Ελλάδα, την Τουρκία, και την Κύπρο, όπως και για όλα τα all inclusive, ο Βρετανός tour operator Cosmos. Η μείωση είναι της […]

Μείωσε τις τιμές των προγραμμάτων του για την Ελλάδα, την Τουρκία, και την Κύπρο, όπως και για όλα τα<...> all inclusive, ο Βρετανός tour operator Cosmos<.>. Η μείωση είναι της τάξεως του 25% για την χαμηλή τουριστική περίοδο και 10% για την υψηλή.

Στην προσπάθειά του να κερδίσει το χαμένο έδαφος στις πωλήσεις, ο Cosmos κάνει παρόμοια κίνηση και στην τέταρτη έκδοση της καλοκαιρινής μπροσούρας του. Ο εμπορικός διευθυντής του Cosmos, κ. Stuart Jackson, δήλωσε ότι "οι καθημερινές πωλήσεις σε σύγκριση με την περασμένη χρονιά έχουν ανέβει. Η κυκλοφορία της καλοκαιρινής μπροσούρας θα βοηθήσει ακόμα περισσότερο".

Εν τω μεταξύ, ο Cosmos προχώρησε σε συνεργασία με την United Airlines<.> προσφέροντας στους πελάτες την διευκόλυνση του ηλεκτρονικού εισιτηρίου (e-ticketing), για δρομολόγια εντός της Αγγλίας από το αεροδρόμιο Heathrow.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024