Τελευταία νέα
Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος

“Βραβεία Τουρισμού 2009”

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, στο πλαίσιο του έργου “Τουριστική Προβολή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος”, διοργανώνει την Τρίτη 28 Απριλίου, στoν Πολυχώρο Πολιτεία της Πάτρας, τα Βραβεία Τουρισμού 2009, μια εκδήλωση, […]

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, στο πλαίσιο του έργου “Τουριστική Προβολή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος”, διοργανώνει την<...> Τρίτη 28 Απριλίου, στoν Πολυχώρο Πολιτεία της Πάτρας, τα Βραβεία Τουρισμού 2009, μια εκδήλωση, που αποτελεί τμήμα της υλοποίησης της δράσης “Βράβευση επιχειρήσεων, φορέων και προσωπικοτήτων που έχουν συμβάλλει στην τουριστική προβολή της Δυτικής Ελλάδας”. Στην εκδήλωση θα απευθύνουν χαιρετισμό εκπρόσωποι της πολιτικής ηγεσίας και των τουριστικών φορέων της χώρας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος θα απονείμει τα ακόλουθα βραβεία:
– “Φορέας για την Προστασία και Προβολή του Φυσικού Περιβάλλοντος”
– “Τουριστικός Φορέας με σημαντική προσφορά στην Τουριστική Προβολή”
– “Φορέας με σημαντική προσφορά στην Τουριστική Προβολή”
– “Έντυπο Υλικό Τουριστικής Προβολής”
– “Τοπικά Προϊόντα που έχουν συμβάλλει στην Τουριστική Προβολή”

Θα απονεμηθούν επίσης τρεις (3) Τιμητικές Διακρίσεις.

Η προκήρυξη για τη συμμετοχή στα «Βραβεία Τουρισμού 2009» δημοσιεύθηκε σε έντυπα μέσα ενημέρωσης της Δυτικής Ελλάδας και διανεμήθηκε σε όλους τους τουριστικούς φορείς. Δικαίωμα συμμετοχής είχε κάθε πρόσωπο, φορέας, οργανισμός και επιχείρηση (ιδιωτικού ή δημοσίου τομέα, κερδοσκοπικού ή μη χαρακτήρα, από την Ελλάδα ή το εξωτερικό, παροχής αγαθών ή υπηρεσιών) που μέσω δράσεων τις οποίες υλοποίησαν κατά τη διετία 2007-2008 έχουν συμβάλλει, άμεσα ή έμμεσα, στην τουριστική προβολή της Δυτικής Ελλάδας.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024