Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαKLM-Air France: Συνεχίζονται τα ταξίδια από και προς Μεξικό
Οι ημερήσιες πτήσεις δε μεταβάλλονται

KLM-Air France: Συνεχίζονται τα ταξίδια από και προς Μεξικό

Η αεροπορική κοινοπραξία KLM-Air France ανακοίνωσε επίσημα ότι διατηρείται το πρόγραμμα των πτήσεών της από και προς το Μεξικό (τη χώρα όπου πρωτοεκδηλώθηκε η “νέα γρίπη”), επιτρέποντας κατά περίπτωση στην […]

Η αεροπορική κοινοπραξία KLM-Air France ανακοίνωσε επίσημα ότι διατηρείται το πρόγραμμα των πτήσεών της από και<...> προς το Μεξικό (τη χώρα όπου πρωτοεκδηλώθηκε η “νέα γρίπη”), επιτρέποντας κατά περίπτωση στην πελατεία της να αναβάλει ή και να επισπεύσει, τη μετακίνησή της, αλλά και να αλλάξει τον ταξιδιωτικό προορισμό της. Στο μεταξύ, οι ημερήσιες πτήσεις από και προς την πόλη του Μεξικού μέσω Παρισιού και Aμστερνταμ δε μεταβάλλονται.

Εξάλλου, όλα τα εισιτήρια μέχρι την 31η Μαΐου μπορεί -χωρίς απολύτως καμία επιβάρυνση του (της) δικαιούχου της- να μετατεθούν έως και την 31η Οκτωβρίου.

Το ίδιο, όμως -καμία απολύτως επιβάρυνση- ισχύει και στην περίπτωση επιθυμίας επίσπευσης της μετακίνησης, για λόγους προσωπικούς μετά την εκδήλωση των περιστατικών της “νέας γρίπης”. Τέλος, δίδεται και η ευχέρεια ο προορισμός προς το Μεξικό να αντικατασταθεί στην παρούσα φάση με άλλον προορισμό.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024