Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΘαλάσσιος ΤουρισμόςΗ Σκιάθος συμμετείχε στο Ναυτικό Σαλόνι Β. Ελλάδας
Στις 25-26 Απριλίου 2009

Η Σκιάθος συμμετείχε στο Ναυτικό Σαλόνι Β. Ελλάδας

Ο Εμπορικός Σύλλογος Σκιάθου, μαζί με επιχειρηματίες του νησιού εκπροσώπησαν τη Σκιάθο στην έκθεση “Ναυτικό Σαλόνι Βορείου Ελλάδας” και στο περίπτερό τους πρόβαλλαν με το καλύτερο δυνατό τρόπο το τουριστικό […]

Ο Εμπορικός Σύλλογος Σκιάθου, μαζί με επιχειρηματίες του νησιού εκπροσώπησαν τη Σκιάθο στην<...> έκθεση “Ναυτικό Σαλόνι Βορείου Ελλάδας” και στο περίπτερό τους πρόβαλλαν με το καλύτερο δυνατό τρόπο το τουριστικό προϊόν, καθώς επίσης και άλλες μορφές εναλλακτικού τουρισμού που υπάρχουν στο νησί, όπως π.χ. καταδυτικός, περιπατητικός, θρησκευτικός.

Οι εκπρόσωποι της Σκιάθου ήταν οι κ.κ. Παναγιώτης Κ. Διολέττας, Ευαγγελία Πασχάλη, Ράνια Σδράγκα, Κων/νος Ζεμπέκης και Σπυριδούλα Σταμέλου.

Πολλοί επισκέπτες πέρασαν από το περίπτερο της Σκιάθου, καθώς και ο υπουργός Μακεδονίας- Θράκης, ο νομάρχης Θεσσαλονίκης και ο αντιδήμαρχος Θεσσαλονίκης. Όλοι οι επισκέπτες επεσήμαναν ότι είναι επιτακτική η ανάγκη να υπάρχει συγκοινωνία άμεσα ανάμεσα σε Σκιάθο και Β. Ελλάδαμ γιατί η Σκιάθος αποτελεί το νούμερο ένα στις προτιμήσεις των Βορειοελλαδιτών.

Σε όλους όσους επισκέφτηκαν το περίπτερο τους προσφέρθηκαν έντυπο διαφημιστικό υλικό (φυλλάδια, αφίσες, ημερολόγια, στυλό και άλλα αναμνηστικά δώρα από το Δήμο Σκιάθου και από τον π. Aγγελο Λύσσαρη, Ηγούμενο της Ιεράς Μονής Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Σκιάθου) για την καλύτερη προβολή της Σκιάθου.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024