Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΣυμβουλές της British Airways για το κλείσιμο αεροπορικών εισιτηρίων
Ευκαιρίες στους ναύλους λόγω ανταγωνισμού

Συμβουλές της British Airways για το κλείσιμο αεροπορικών εισιτηρίων

Με αισθητή την οικονομική κρίση στις ευρωπαϊκές οικονομίες, ο ανταγωνισμός μεταξύ των αεροπορικών εταιρειών δημιουργεί σημαντικές ευκαιρίες στους ναύλους, αφού οι αερομεταφορείς χαμηλώνουν τις τιμές για να προσελκύσουν επιβάτες. Συμπληρώνοντας […]

Με αισθητή την οικονομική κρίση στις ευρωπαϊκές οικονομίες, ο ανταγωνισμός μεταξύ των αεροπορικών εταιρειών δημιουργεί σημαντικές<...> ευκαιρίες στους ναύλους, αφού οι αερομεταφορείς χαμηλώνουν τις τιμές για να προσελκύσουν επιβάτες.

Συμπληρώνοντας 90 χρόνια λειτουργίας φέτος, η British Airways δίνει μερικές απλές συμβουλές:
– προγραμματίστε έγκαιρα το ταξίδι σας
– μην κάνετε περίπλοκες μετακινήσεις
– ταξιδεύετε σε λιγότερο δημοφιλείς μέρες και ώρες
– αποφεύγετε τις αλλαγές της τελευταίας στιγμής

Η κα Φρέντυ Στίερ, διευθύντρια Ελλάδας της British Airways, αναφέρει σχετικά: “Σε όλες τις πτήσεις υπάρχει περιορισμένος αριθμός θέσεων που προσφέρονται σε ανταγωνιστικές τιμές και αυτοί που κάνουν κρατήσεις έγκαιρα εξασφαλίζουν τις συγκεκριμένες θέσεις. Με τις μηχανές αναζήτησης είναι πολύ εύκολο να συγκρίνετε τιμές για ταξίδια όπως Αθήνα – Λονδίνο και Αθήνα – Νέα Υόρκη. Προγραμματίζοντας απλά ταξίδια, μπορείτε να εξασφαλίσετε τις καλύτερες ευκαιρίες.

Όταν αγοράζετε εισιτήρια online βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να δείτε τις τιμές που προσφέρει η αεροπορική εταιρεία καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας. Μπορείτε να εξοικονομήσετε μέχρι και 100 ευρώ ταξιδεύοντας μία μέρα νωρίτερα ή αργότερα. Στην ιστοσελίδα www.ba.com οι πελάτες μπορούν να εντοπίσουν ποιες μέρες ή εβδομάδες προσφέρουν τις καλύτερες τιμές για το ταξίδι που προγραμματίζουν”, πρόσθεσε η κα Στίερ.

Ακόμα μία συμβουλή είναι να ολοκληρώσετε το ταξίδι σας με μία αεροπορική εταιρεία. Οι μεγάλοι αερομεταφορείς υπερτερούν γιατί προσφέρουν αυτή τη δυνατότητα μέσω των εκτεταμένων δικτύων τους. Αφού προγραμματίσετε το ταξίδι σας και επιλέξετε τους πιθανούς αερομεταφορείς, συγκρίνετε τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που προσφέρουν. Αν υπολογίσετε όλα τα επιπλέον έξοδα για τις αποσκευές, το online check in, το φαγητό και ποτό εν πτήσει, καθώς και το χώρο και την άνεση μέσα στην καμπίνα, θα διαπιστώσετε ότι με μικρή διαφορά στην τιμή μπορείτε να απολαύσετε όλα τα προνόμια και τις διευκολύνσεις που προσφέρει ένας μεγάλος αερομεταφορέας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024
08/04/2024