Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΗ Etihad έλαβε μεγάλες διακρίσεις στα Business Traveller Awards
Αεροπορική εταιρεία με την καλύτερη business class

Η Etihad έλαβε μεγάλες διακρίσεις στα Business Traveller Awards

Η Etihad Airways ψηφίστηκε ως η αεροπορική εταιρεία με την καλύτερη business class, καθώς και με το καλύτερο προσωπικό καμπίνας, στα φετινά βραβεία “Business Traveller Middle East Awards”. Η εταιρεία, […]

Η Etihad Airways ψηφίστηκε ως η αεροπορική εταιρεία με την καλύτερη business class, καθώς και με το καλύτερο προσωπικό καμπίνας,<...> στα φετινά βραβεία “Business Traveller Middle East Awards”. Η εταιρεία, που εδρεύει στο Aμπου Ντάμπι, παρέλαβε τα παραπάνω βραβεία στην τελετή που έλαβε χώρα στα Jumeirah Emirates Towers στο Ντουμπάι, παρουσία 500 καλεσμένων από όλο τον κόσμο.

Η Etihad Airways ήταν επίσης υποψήφια σε τέσσερις ακόμη κατηγορίες: ως η αεροπορική εταιρεία με το καλύτερο (frequent) πρόγραμμα πτήσεων, ως η καλύτερη εταιρεία στη Μ. Ανατολή και ως η αεροπορική εταιρεία με την καλύτερη οικονομική και την καλύτερη πρώτη θέση.

Ο chief commercial officer της Etihad Airways, Peter Baumgartner, δήλωσε σχετικά: “Το γεγονός ότι η Etihad Airways ψηφίστηκε ως η αεροπορική εταιρεία με την καλύτερη business class στη Μέση Ανατολή από ανθρώπους που θεωρούμε ως τους πιο σημαντικούς – τους business ταξιδιώτες της περιοχής – αποτελεί μια ακόμη μεγάλη επιβράβευση για την εξαιρετική ποιότητα των υπηρεσιών και των προϊόντων που προσφέρει η Etihad. Έχουμε επενδύσει ιδιαίτερα στην business class και είναι πολύ ευχάριστο να βλέπουμε ότι αυτή μας η προσπάθεια αποδίδει καρπούς. Το γεγονός ότι το προσωπικό καμπίνας μας ψηφίστηκε επίσης ως το καλύτερο στη Μέση Ανατολή – για δεύτερη συνεχή χρονιά- είναι ιδιαίτερα ευχάριστο”.

Η Etihad Airways απέσπασε το βραβείο κορυφαίας αεροπορικής εταιρείας, της εταιρείας με την καλύτερη πρώτη θέση, του καλύτερου αεροπορικού lounge, της καλύτερης ιστοσελίδας και της καλύτερης διεθνούς καμπάνιας marketing στα World Travel Awards Middle East στην τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Ντουμπάι. Τον Απρίλιο, η Etihad Airways κέρδισε επίσης το Βραβείο Skytrax World Airline Award για την καλύτερη business class παγκοσμίως, έπειτα από παγκόσμια δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε σε 16 εκατ. αεροπορικούς ταξιδιώτες. Η εταιρεία τιμήθηκε και με το βραβείο του καλύτερου catering της business class, παγκοσμίως.

Το πρόγραμμα πιστότητας πελατών της, Etihad Guest, ψηφίστηκε επίσης πρόσφατα στα παγκόσμια βραβεία ‘Freddie’ Αwards για την καλύτερη ιστοσελίδα, την καλύτερη επικοινωνία μεταξύ των μελών του, την καλύτερη προώθηση των bonus του προγράμματος καθώς και για την καλύτερη επιβράβευση των πελατών. Το πρόγραμμα ήταν υποψήφιο σε τρεις επιπλέον κατηγορίες: του πρώτου βραβείου, καλύτερης εξυπηρέτησης πελατών, καλύτερου προγράμματος της χρονιάς.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024