Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΧωρίς βίζα οι Έλληνες πολίτες στις ΗΠΑ;
Το Υπουργείο Δικαιοσύνης έχει προετοιμάσει το έδαφος

Χωρίς βίζα οι Έλληνες πολίτες στις ΗΠΑ;

Στο θέμα ένταξης της Ελλάδας στο πρόγραμμα μη θεώρησης διαβατηρίων, με το οποίο οι Έλληνες πολίτες δε θα χρειάζονται βίζα, προκειμένου να επισκεφθούν τις ΗΠΑ, αναφέρθηκε από τη Θεσσαλονίκη, ο […]

Στο θέμα ένταξης της Ελλάδας στο πρόγραμμα μη θεώρησης διαβατηρίων, με το οποίο οι Έλληνες πολίτες δε θα χρειάζονται βίζα, προκειμένου<...> να επισκεφθούν τις ΗΠΑ, αναφέρθηκε από τη Θεσσαλονίκη, ο υπουργός Δικαιοσύνης, κ. Νίκος Δένδιας, εκτιμώντας ότι το συγκεκριμένο ζήτημα είναι στο τελικό στάδιο και σύντομα θα υπάρξει αίσια έκβαση.

Όπως αναφέρει η χθεσινή “Καθημερινή”, σε δήλωσή του, στο περιθώριο επιμορφωτικού σεμιναρίου στην Εθνική Σχολή Δικαστών στην Καλαμαριά, ο κ. Δένδιας, αφού διευκρίνισε ότι την υπόθεση της βίζας χειρίζεται το Υπουργείο Εξωτερικών, τόνισε ότι, κατόπιν διαπραγματεύσεων με τις αμερικανικές αρχές, το Υπουργείο Δικαιοσύνης έχει προετοιμάσει το έδαφος, στο μέτρο που του αναλογεί, ώστε να ολοκληρωθεί η υπογραφή δύο πρωτοκόλλων και μιας συμφωνίας, που αφορά στο έγκλημα.

“Έχει γίνει μεγάλη πρόοδος. Θεωρώ ότι είμαστε κοντά στην κατάληξη και από το υπουργείο Δικαιοσύνης έχει τεθεί το θεμέλιο αυτό που θα επιτρέψει στο ΥΠΕΞ να καταλήξει σε εύλογο χρόνο σ` αυτό το σημαντικό ζήτημα”, υπογράμμισε ο κ. Δένδιας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024