Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΣυνεδριακοί ΧώροιΜ. Μαρίνος: Η Πολιτεία να δώσει ώθηση στην προβολή του εκθεσιακού-συνεδριακού τουρισμού
Εκθεσιακή υποδομή

Μ. Μαρίνος: Η Πολιτεία να δώσει ώθηση στην προβολή του εκθεσιακού-συνεδριακού τουρισμού

Το Metropolitan Expo αποτελεί το μεγαλύτερο εκθεσιακό κέντρο της Αττικής, καλύπτοντας συνολικά 50.000 τ.μ. και συγχρόνως το πλέον σύγχρονο, προσφέροντας μία ευρωπαϊκού επιπέδου εκθεσιακή υποδομή στο λεκανοπέδιο, αλλά και σε όλη τη χώρα. Τα παραπάνω δήλωσε o κ. Μαρίνος Μαρίνος…

Το Metropolitan Expo αποτελεί το μεγαλύτερο εκθεσιακό κέντρο της Αττικής, καλύπτοντας συνολικά 50.000 τ.μ.<...> και συγχρόνως το πλέον σύγχρονο, προσφέροντας μία ευρωπαϊκού επιπέδου εκθεσιακή υποδομή στο λεκανοπέδιο, αλλά και σε όλη τη χώρα. Τα παραπάνω δήλωσε μιλώντας στην εκπομπή Business & Travel o κ. Μαρίνος Μαρίνος, γενικός διευθυντής του νέου εκθεσιακού κέντρου, το οποίο σύντομα θα συνδεθεί και με τον προαστιακό σιδηρόδρομο. Η λειτουργία του ξεκίνησε το 2009, σε ένα από τα πιο νευραλγικά σημεία της πρωτεύουσας, το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών “Ελευθέριος Βενιζέλος”, γεγονός που το καθιστά σημείο αναφοράς στο εκθεσιακό γίγνεσθαι. Ο κ. Μαρίνος σημείωσε ότι η Πολιτεία οφείλει να δώσει μεγαλύτερη ώθηση στον τομέα προβολής του εκθεσιακού-συνεδριακού τουρισμού.

Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Μεσογειακή Ριβιέρα, κ. Θεόφιλος Θεοφύλακτος, σχολίασε το χωροταξικό νομοσχέδιο για τον τουρισμό, χαρακτηρίζοντας το όχι ιδιαίτερα αναπτυξιακό, όσον αφορά στις σύνθετες και ολοκληρωμένες αναπτύξεις υποδομών. Ο κ Θεοφύλακτος σημειώνει ότι είναι η λάθος η απαγόρευση δημιουργία αθλητικών κέντρων πάνω από τα 600 τ.μ. προσθέτοντας ότι μέσω του νέο χωροταξικού δεν ευνοείται η δημιουργία γηπέδων γκολφ.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024