Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΈντυπος τουριστικός οδηγός από το ionianguide.com
Η παρουσίασή του θα γίνει στη Philoxenia 2009

Έντυπος τουριστικός οδηγός από το ionianguide.com

Η Νικολογιάννη Κ.Β.-ΝΕΤ Ε.Ε. και το portal ionianguide.com εκδίδουν έντυπο τουριστικό οδηγό για το Ιόνιο και τη Δυτική Ελλάδα. Ο οδηγός θα περιλαμβάνει πληροφορίες για κάθε τουριστικό προορισμό της περιοχής, […]

Η Νικολογιάννη Κ.Β.-ΝΕΤ Ε.Ε. και το portal ionianguide.com εκδίδουν έντυπο τουριστικό οδηγό για το Ιόνιο και<...> τη Δυτική Ελλάδα. Ο οδηγός θα περιλαμβάνει πληροφορίες για κάθε τουριστικό προορισμό της περιοχής, φωτογραφίες και κατάλογο με τουριστικές επιχειρήσεις (ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα διαμερίσματα/δωμάτια, εναλλακτικός τουρισμός κ.λπ.). Κάθε καταχώρηση θα προβάλλει με σύγχρονο εικαστικό και καλαίσθητη παρουσίαση τις τουριστικές επιχειρήσεις των Επτανήσων, της Δυτικής Ελλάδας, της Ηπείρου και της Δυτικής και Νότιας Πελοποννήσου.

Θα κυκλοφορήσει για το έτος 2010 σε 20.000 αντίτυπα. Η παρουσίαση του έντυπου τουριστικού οδηγού θα γίνει στη διεθνή έκθεση “Philoxenia 2009” τον προσεχή Οκτώβρη.

Το ionianguide.com έχει ήδη επιτυχημένη παρουσία 2 ετών στη Philoxenia με δικό του stand, προωθώντας τον ηλεκτρονικό του κατάλογο και το τουριστικό προϊόν “Ιόνιο και Δυτική Ελλάδα”.

Στη συνέχεια, ο έντυπος οδηγός του ionianguide.com θα διανεμηθεί σε όλες τις μεγάλες ελληνικές εκθέσεις τουρισμού, αλλά και σε επιλεγμένες εκθέσεις βιβλίου. Επιπλέον θα πωλείται σε επιλεγμένα βιβλιοπωλεία αλλά και σε κέντρα τύπου σε όλη τη χώρα. Το 20% των εσόδων από τον έντυπο τουριστικό οδηγό θα δοθεί ως δωρεά σε κοινωφελή ιδρύματα. Ταυτόχρονα, προωθείται έκδοσή του και στην αγγλική γλώσσα, για προώθηση σε μεγάλες εκθέσεις του εξωτερικού.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024