Τελευταία νέα
ΑρχικήΠεριβάλλονΕταιρίεςΤα ξενοδοχεία Sofitel Athens Airport & Novotel Athenes γιόρτασαν την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος
Εθελοντική για τον καθαρισμό του Υγροτόπου της Βραυρώνας

Τα ξενοδοχεία Sofitel Athens Airport & Novotel Athenes γιόρτασαν την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

Τα ξενοδοχεία Sofitel Athens Airport και Novotel Athenes συμμετείχαν την Παρασκευή 5 Ιουνίου – Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, στην εθελοντική δράση του “Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών” και της Ελληνικής Ορνιθολογικής Εταιρείας για […]

Τα ξενοδοχεία Sofitel Athens Airport και Novotel Athenes συμμετείχαν την Παρασκευή 5 Ιουνίου – Παγκόσμια<...> Ημέρα Περιβάλλοντος, στην εθελοντική δράση του “Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών” και της Ελληνικής Ορνιθολογικής Εταιρείας για τον καθαρισμό του Υγροτόπου της Βραυρώνας. Με αυτόν τον τρόπο τα δύο ξενοδοχεία συνέβαλλαν στο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που ακολουθείται από το γαλλικό όμιλο Accor και που στοχεύει στην εξασφάλιση συμμετοχής των εργαζομένων της σε δραστηριότητες που αφορούν το περιβάλλον και την αειφόρο ανάπτυξη.

Συγκεκριμένα, τα ξενοδοχεία Sofitel Athens Airport και Novotel Athenes, με συνολική συμμετοχή 40 εργαζομένων, συνέβαλαν στον καθαρισμό του Υγροτόπου της Βραυρώνας, παρακολούθησαν την απελευθέρωση πουλιών και θηλαστικών που είχαν αναρρώσει από τραυματισμούς και επισκέφθηκαν τον αρχαιολογικό τόπο της Βραυρώνας. Η ενεργός συμμετοχή των εργαζομένων και η κινητοποίηση τους σε αντίστοιχες ενέργειες υποδηλώνουν την κοινωνική ευθύνη που ακολουθείται από τον Όμιλο και αναδεικνύουν την ομαδικότητα και συνεργασία.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024