Τελευταία νέα
ΑρχικήΠεριβάλλονΕταιρίεςΚαθαρισμός ακτών της Χαλκιδικής από την P.A.P Corp.
Καθαρισμός της ακτής ΝΑ του ξενοδοχείου Alexander the Great Beach

Καθαρισμός ακτών της Χαλκιδικής από την P.A.P Corp.

Μετά τον πρώτο καθαρισμό ακτών της καλοκαιρινής σεζόν, που πραγματοποιήθηκε τη Μεσογειακή Ημέρα Καθαρισμού (29 Μαΐου), η P.A.P Corp. πραγματοποίησε δεύτερο καθαρισμό στις 12 Ιουνίου, αυτή τη φορά της ακτής […]

Μετά τον πρώτο καθαρισμό ακτών της καλοκαιρινής σεζόν, που πραγματοποιήθηκε τη Μεσογειακή Ημέρα Καθαρισμού (29 Μαΐου), η P.A.P Corp. πραγματοποίησε<...> δεύτερο καθαρισμό στις 12 Ιουνίου, αυτή τη φορά της ακτής νοτιοανατολικά του ξενοδοχείου Alexander the Great Beach προς την Κρυοπηγή. Ένας καθαρισμός ακτών, με υποστηρικτές τον ΑΝΤ1 και χορηγούς τη wind και την Αθηναϊκή Ζυθοποιία.

Συμμετείχε το προσωπικό του ξενοδοχείου, οι φιλοξενούμενοι, αλλά και ομάδες εθελοντών του Δήμου Κασσάνδρας , Παλλήνης, και της Νομαρχίας Χαλκιδικής τους οποίους και το ξενοδοχείο ευχαριστεί πολύ για την πολύτιμη συνεργασία. Ιδιαίτερα ευχαριστώ προς τον κ. Κανελλη, δήμαρχο Παλλήνης, την κα Παπαδοπουλου, αντιδήμαρχο Κασσάνδρας και την κα Τσιγκα του ΚΕ.Π.Α.Μ.Α.Χ. Πολυγύρου.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024