Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΥπογραφή διμερούς αεροπορικής συμφωνίας Ελλάδας- Βιετνάμ
Εντατικοποιούνται οι σχέσεις τουριστικής και εμπορικής συνεργασίας

Υπογραφή διμερούς αεροπορικής συμφωνίας Ελλάδας- Βιετνάμ

Ο υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών κ. Ευριπίδης Στυλιανίδης και ο υφυπουργός Μεταφορών του Βιετνάμ κ. Pham Quy Tieu, υπέγραψαν χθες τη Διμερή Αεροπορική Συμφωνία Ελλάδας- Βιετνάμ. Με την υπογραφή της συμφωνίας ανοίγονται οι…

Ο υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών κ. Ευριπίδης Στυλιανίδης και ο υφυπουργός Μεταφορών του Βιετνάμ κ. Pham Quy Tieu, υπέγραψαν χθες τη<...> Διμερή Αεροπορική Συμφωνία Ελλάδας- Βιετνάμ. Με την υπογραφή της συμφωνίας ανοίγονται οι προοπτικές ανάπτυξης σχέσεων και συνεργασιών Ελλάδας-Βιετνάμ, καθώς δημιουργείται αεροπορικό πλαίσιο για την εκτέλεση απευθείας αεροπορικών δρομολογίων μεταξύ Αθήνας και Ανόι.

Μετά την υπογραφή της συμφωνίας ο κ. Στυλιανίδης δήλωσε: “Υπογράψαμε με το συνάδελφό μου από το Βιετνάμ, μια σημαντική συμφωνία αεροπορικής συνεργασίας. Εντατικοποιούνται οι σχέσεις τουριστικής, οικονομικής και εμπορικής συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών. Η υπογραφή της συμφωνίας θα διευκολύνει σε αυτή την κατεύθυνση, δίνοντας τη δυνατότητα ανάπτυξης απευθείας αεροπορικών συνδέσεων μεταξύ των δύο χωρών ή τη δυνατότητα οι δύο χώρες να αποτελούν ενδιάμεσο σταθμό σε δρομολόγια η καθεμία της άλλης χώρας, τα οποία γίνονται προς το εξωτερικό. Μέσα από αυτή την πρωτοβουλία συμπληρώνεται το θεσμικό πλαίσιο των διμερών σχέσεων, ενισχύονται οι διμερείς οικονομικές σχέσεις και δημιουργούνται νέες προοπτικές τόσο στην εμπορική όσο και στην οικονομική συνεργασία των δύο κρατών. Θέλω να τον ευχαριστήσω, να τον καλωσορίσω και να του ευχηθώ καλή διαμονή στην Ελλάδα μια που η άφιξή του συμπίπτει με τα εγκαίνια του σημαντικού για εμάς, και για όλο τον κόσμο πιστεύω, Μουσείου της Ακροπόλεως το οποίο είχε τη δυνατότητα να επισκεφθεί”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024