Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςYachtingΕΠΕΣΤ: Τα μέτρα θα οδηγήσουν στη συρρίκνωση και τον αφανισμό του κλάδου
Ένωση Πλοιοκτητών Ελληνικών Σκαφών Τουρισμού

ΕΠΕΣΤ: Τα μέτρα θα οδηγήσουν στη συρρίκνωση και τον αφανισμό του κλάδου

Η Ένωση Πλοιοκτητών Ελληνικών Σκαφών Τουρισμού επισημαίνει σε ανακοίνωσή της, σχετικά με τα επαγγελματικά τουριστικά πλοία: “Ο πρωθυπουργός της χώρας εξήγγειλε πρόσφατα μέτρα στήριξης του τουρισμού. Προ ολίγων ημερών ο Υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών…

Η Ένωση Πλοιοκτητών Ελληνικών Σκαφών Τουρισμού επισημαίνει σε ανακοίνωσή της, σχετικά με τα επαγγελματικά τουριστικά<...> πλοία:

“Ο πρωθυπουργός της χώρας εξήγγειλε πρόσφατα μέτρα στήριξης του τουρισμού. Προ ολίγων ημερών ο Υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών κος Ι. Παπαθανασίου ανακοίνωσε μέτρα, με σκοπό την ορθολογική λειτουργία των αμιγώς επαγγελματικών τουριστικών πλοίων. Την Πέμπτη 25/6, ανακοίνωσε την επιβολή τελών κυκλοφορίας ετησίως, καθώς και καταβολή εφάπαξ εισφοράς ανάλογα με τα μέτρα μήκους κάθε επαγγελματικού πλοίου. Πώς είναι δυνατόν, για αυτήν την εναλλακτική μορφή τουρισμού, του θαλάσσιου, που διέρχεται τη μεγαλύτερη κρίση της ιστορίας του, αντί να υπάρξουν μέτρα με όραμα την ενίσχυση και ανάπτυξη, να επιβάλλονται μέτρα, τα οποία με μαθηματική ακρίβεια θα οδηγήσουν στη συρρίκνωση και ίσως στον αφανισμό του κλάδου”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024