Τελευταία νέα
ΑρχικήΠεριβάλλονΕταιρίεςΔεντροφύτευση από το ξενοδοχείο Lookea Bali Paradise Beach
Δεντροφύτευση 200 δέντρων στο δήμο Γεροποτάμου, στην Κρήτη

Δεντροφύτευση από το ξενοδοχείο Lookea Bali Paradise Beach

Ο Δήμος Γεροποτάμου, σε συνεργασία με το ξενοδοχείο Lookea Bali Paradise Beach ιδιοκτησίας Μ. Πωλογεώργη, καθώς και ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Μπαλί, πραγματοποίησαν από κοινού δεντροφύτευση 200 δέντρων που επέδειξε η […]

Ο Δήμος Γεροποτάμου, σε συνεργασία με το ξενοδοχείο Lookea Bali Paradise Beach ιδιοκτησίας Μ. Πωλογεώργη, καθώς και<...> ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Μπαλί, πραγματοποίησαν από κοινού δεντροφύτευση 200 δέντρων που επέδειξε η γεωπόνος του Δήμου (κυπαρίσσι, κουκουναριά, κ.λπ.) στον κόμβο Μπαλί στην είσοδο του οικισμού, δίπλα από την Εθνική οδό.

Στο εγχείρημα πήραν μέρος 40 πελάτες και εργαζόμενοι του ξενοδοχείου Lookea Bali Paradise Beach, προσωπικό του δήμου και κάτοικοι της περιοχής. Καθένας από τους συμμετέχοντες που φύτεψε ένα δέντρο φωτογραφήθηκε ξεχωριστά. Κάθε δέντρο θα πάρει το όνομα αυτού ή αυτής που το φύτεψε, και θα του αποστέλλεται εν συνεχεία σε ετήσια βάση φωτογραφία του δέντρου του για να το θυμάται. Επίσης θα λάβει μέσω διαδικτύου το στίγμα του δέντρου του στο Google Map.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024