Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΒρετανοί τουρίστες τραυμάτισαν επιχειρηματία στο Λαγανά Ζακύνθου
Έκτροπα από Βρετανούς τουρίστες

Βρετανοί τουρίστες τραυμάτισαν επιχειρηματία στο Λαγανά Ζακύνθου

Στο νοσοκομείο του Ρίο μεταφέρθηκε ένας 35χρονος επιχειρηματίας που διατηρεί μπαρ στην παραλία του Λαγανά στη Ζάκυνθο, όταν κατά τη διάρκεια συμπλοκής του με ομάδα Βρετανών τουριστών τραυματίστηκε στο κεφάλι. […]

Στο νοσοκομείο του Ρίο μεταφέρθηκε ένας 35χρονος επιχειρηματίας που διατηρεί μπαρ στην παραλία του Λαγανά στη Ζάκυνθο, όταν<...> κατά τη διάρκεια συμπλοκής του με ομάδα Βρετανών τουριστών τραυματίστηκε στο κεφάλι.

Τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου μια παρέα πέντε νεαρών Βρετανών περνώντας έξω από την επιχείρηση του 35χρονου άρχισαν να πετούν καρέκλες και ξαπλώστρες από τον εξοπλισμό του. Ο επιχειρηματίας τους πλησίασε ζητώντας τους το λόγο και ακολούθησε συμπλοκή, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του 35χρονου στο κεφάλι.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Λαγανά, προσανατολίζουν τις έρευνές τους σε συγκεκριμένα άτομα, δεδομένου όμως ότι έχει παρέλθει η προθεσμία του αυτοφώρου δεν έχουν προχωρήσει συλλήψεις. Για την υπόθεση έχει σχηματισθεί δικογραφία, η οποία εστάλη στον εισαγγελέα Ζακύνθου.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024