Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΑνώμαλη προσγείωση για αεροσκάφος της Aviacsa
Αεροσκάφος ξέφυγε από την πορεία του στην προσγείωση

Ανώμαλη προσγείωση για αεροσκάφος της Aviacsa

Αεροσκάφος της μεξικανικής αεροπορικής εταιρείας Aviacsa ξέφυγε από την πορεία του στη διάρκεια της προσγείωσης στο διεθνές αεροδρόμιο του Μεξικού, χωρίς να υπάρξουν θύματα, ανακοίνωσαν οι αρμόδιες αρχές της χώρας. […]

Αεροσκάφος της μεξικανικής αεροπορικής εταιρείας Aviacsa ξέφυγε από την πορεία του στη διάρκεια της προσγείωσης στο διεθνές αεροδρόμιο του<...> Μεξικού, χωρίς να υπάρξουν θύματα, ανακοίνωσαν οι αρμόδιες αρχές της χώρας.

“Τη στιγμή της προσγείωσης δύο από τα λάστιχα των τροχών έσκασαν και το αεροσκάφος βγήκε από τον διάδρομο. Αυτό προκάλεσε πανικό και καθυστερήσεις, αλλά η λειτουργία του αεροδρομίου συνεχίζεται κανονικά”, δήλωσε εκπρόσωπος του διεθνούς αεροδρομίου. Το αεροσκάφος είχε απογειωθεί από την Τούξλα Γκουτιέρες της πολιτείας Τσιάπας στο νοτιοανατολικό Μεξικό. “Το αεροσκάφος ήταν ένα από αυτά που είχε απογορευτεί να εκτελούν δρομολόγια με απόφαση της γενικής διεύθυνσης Πολιτικής Αεροπορίας, η οποία είχε εντοπίσει προβλήματα και βλάβες στο σύστημα ασφαλείας τους”, τόνισε η ίδια πηγή.

Το υπουργείο Μεταφορών του Μεξικού στις 3 Ιουνίου είχε ζητήσει να σταματήσουν τις πτήσεις 25 από τα 26 αεροσκάφη της εταιρείας και είχε δώσει διορία 60 ημερών για να αποκατασταθούν οι βλάβες, τις οποίες χαρακτήρισε “κίνδυνο για την ασφάλεια”. Όμως την επόμενη ημέρα, δικαστής επέτρεψε στην Aviacsa να συνεχίσει τα δρομολόγια της.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024