Τελευταία νέα
ΑρχικήΕξοπλισμός & ΠρομήθειεςΤουριστικών Επιχειρήσεων & ΞενοδοχείωνΓνήσια κρύσταλλα Swarovski σε προϊόντα της Teuco προϊόντων της Teuco
Νέα μπανιέρα Feel με γνήσια κρύσταλλα Swarovski

Γνήσια κρύσταλλα Swarovski σε προϊόντα της Teuco προϊόντων της Teuco

Με εμπειρία μεγαλύτερη των 35 χρόνων στον τομέα του μπάνιου, η Teuco δε σχεδιάζει απλά προϊόντα, αλλά ένα φυσικό περιβάλλον για τη ψυχική ευημερία, χώρους στους οποίους μπορείς να ανακαλύψεις […]

Με εμπειρία μεγαλύτερη των 35 χρόνων στον τομέα του μπάνιου, η Teuco δε σχεδιάζει απλά προϊόντα, αλλά ένα φυσικό περιβάλλον για<...> τη ψυχική ευημερία, χώρους στους οποίους μπορείς να ανακαλύψεις και να μοιραστείς μοναδικές στιγμές, χώρους “design” στους οποίους η αγνή και ζωτικής σημασίας ενέργεια του νερού αποτελεί το μόνο πρωταγωνιστή. Η σκέψη αυτή ακριβώς αποτέλεσε την κύρια πηγή έμπνευσης και είχε ως αποτέλεσμα την δημιουργία της νέας μπανιέρας Feel με γνήσια κρύσταλλα Swarovski, καλλιτεχνικά διακοσμημένη από την Fiona Winter-Grasser, κληρονόμο της διάσημης αυστριακής οικογένειας Swarovski και δημιουργική διευθύντρια του κέντρου σχεδιαστών Fiona Winter Studio στο Μιλάνο.

Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας. Η Feel αποτελεί ένα εξαιρετικά καινοτόμο προϊόν, σχεδιασμένο με βάση το Duralight® το οποίο χάρη στις αποκλειστικές παραγωγικές του διαδικασίες μπορεί να μορφοποιηθεί στο μέγιστο βαθμό χωρίς κανένα περιορισμό στην δημιουργικότητα. Η ιδιότητα του αυτή είναι γνωστή και ως “plasmability”. Ένας συνδυασμός πρώτων υλών, σχεδίου και τεχνογνωσίας, προσφέρει αμέτρητα πλεονεκτήματα: λείες επιφάνειες, συνοχή γραμμών, αισθήσεις που είναι ευχάριστες στην υφή – παρόμοιες με εκείνες της φυσικής πέτρας – ελαφρότητα, συνοχή των γραμμών και επίσης σταθερότητα και αναλλοίωτη διάρκεια με το πέρασμα του χρόνου.

Η αφή όμως δεν είναι αποτελεί την μόνη αίσθηση που διεγείρεται από αυτήν τη νέα δημιουργία. Όταν κάποιος δει από κοντά την νέα μπανιέρα Feel, θα μαγευτεί από την γοητεία των κρυστάλλων και των ημιπολύτιμων λίθων. Προσεκτικά εφαρμοσμένοι με το χέρι από ειδικευμένους τεχνίτες και με τη μαεστρία των έμπειρων Ιταλών χρυσοχόων είναι σε θέση να υλοποιήσουν κάθε φορά μοναδική και ανεπανάληπτη διακόσμηση.

Ένα εκπληκτικό παιχνίδι φωτός και χρωμάτων είναι ικανό να επηρεάσει την ψυχική σας διάθεση δια μέσω της δυνατότητα των κρυστάλλων και των λίθων να εξισορροπούν τις ενέργειες και να επηρεάζουν του χώρου. Για τη διακόσμηση της μπανιέρας Feel έχετε την δυνατότητα να διαλέξετε μέσα από δώδεκα λίθους: διαφανής χαλαζίας, μαλαχίτης, αμαζονίτης & ζαντ, αχάτης, κιτρίνης, ροζ χαλαζίας, λαβραδόριο, χαλαζίας τιγρητόφθαλμος, αμέθυστος, λάπις-λάζουλι, τουρμαλίνης μαύρος και τυρκουάζ. Όλοι έχουν μια ιδιαίτερη σημασία μεταξύ των οποίων μπορείτε να βρείτε αυτήν που ταιριάζει περισσότερο στην προσωπικότητά σας προσθέτοντας την δική σας απόχρωση στο μπάνιο.

Η συνεργασία μεταξύ της Teuco και του Fiona Winter Studio, φυσικού εκπροσώπου του απαράμιλλου στυλ Swarovski παγκοσμίως, είναι ένας τέλειος συνδυασμός που γεννιέται με στόχο να προτείνει μοναδικά προϊόντα, εμπνευσμένα για αυτούς που θέλουν να ξεχωρίζουν και να περιβάλλονται από πολυτελή, μοναδικά στοιχεία, ικανά να προκαλούν συνεχείς συγκινήσεις.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024