Τελευταία νέα
ΑρχικήΕξοπλισμός & ΠρομήθειεςΤουριστικών Επιχειρήσεων & ΞενοδοχείωνΗ Elsafe επεκτείνει με νέες σειρές τα ηλεκτρονικά χρηματοκιβώτια
Επέκταση των υπαρχουσών σειρών Infinity και Xtra

Η Elsafe επεκτείνει με νέες σειρές τα ηλεκτρονικά χρηματοκιβώτια

Η Eurotel Hospitality εταιρεία στην παροχή λύσεων πληροφορικής για τους χώρους της φιλοξενίας και της εστίασης, ανακοινώνει ότι η Elsafe, τα προϊόντα της οποίας διαθέτει στην ελληνική αγορά, παρουσίασε δύο […]

Η Eurotel Hospitality εταιρεία στην παροχή λύσεων πληροφορικής για τους χώρους της φιλοξενίας και της εστίασης,<...> ανακοινώνει ότι η Elsafe, τα προϊόντα της οποίας διαθέτει στην ελληνική αγορά, παρουσίασε δύο σειρές ηλεκτρονικών χρηματοκιβωτίων, επεκτείνοντας τις υπάρχουσες πολύ πετυχημένες σειρές Infinity και Xtra.

Οι νέες σειρές Infinity II και Infinity RFID και Xtra είναι ιδανικές για όλες τις ξενοδοχειακές μονάδες που θέλουν να διαφοροποιούνται στον τομέα της ασφάλειας των πελατών τους, συνδυάζοντας πρωτοποριακά προϊόντα υψηλής αισθητικής και πρωτοποριακών δυνατοτήτων.

H σειρά Infinity II και RFID, βασίζονται στο ίδιο κουτί από ατσάλι όπως και η σειρά Infinity που κυκλοφορεί στην αγορά. Η διαφορά της νέας σειράς έγκειται στο γεγονός ότι διαθέτει καινοτόμα πρόσοψη που είναι εμπνευσμένη από τη σειρά Sentinel II της Elsafe. Επιπλέον η σειρά ΙΙ διατίθεται πλέον σε νέους χρωματισμούς, ενώ ενσωματώνει και νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα, που αργότερα θα ενσωματωθεί και στη σειρά Xtra II και Sentinel II.

Tόσο η σειρά Infinity II όσο και η σειρά Infinity RFID, είναι εργονομικά σχεδιασμένες, παρέχοντας ασφάλεια διαθέτοντας ψηφιακό πληκτρολόγιο υψηλής τεχνολογίας με μπλε backlit, ενώ η σειρά Infinity RFID ενσωματώνει επιπλέον και δυνατότητες υπερύθρων μέσα από ένα ειδικά αποσπώμενο RFID reader module, που επιτρέπει το άνοιγμα του χρηματοκιβωτίου μέσω υπέρυθρων με την ειδική κάρτα εισόδου RFID που ανοίγει και τις αντίστοιχης τεχνολογίας κλειδαριές στις πόρτες των ξενοδοχειακών δωματίων. Να σημειώσουμε ότι αν κάποιο ξενοδοχείο δεν διαθέτει κλειδαριές RFID, μπορούν να χρησιμοποιηθούν ειδικές ανεξάρτητες από τις κλειδαριές, κάρτες RFID για το άνοιγμα των χρηματοκιβωτίων.

Η νέα σειρά Xtra II έρχεται να αντικαταστήσει την υπάρχουσα σειρά Xtra με διαφοροποίηση στην πρόσοψη του χρηματοκιβωτίου και στη βελτιωμένη σχεδίασή του. Όσον αφορά στην ηλεκτρονική πλατφόρμα που ενσωματώνει δεν υπάρχουν διαφοροποιήσεις.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024