Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςYachtingΠΑΣΟΚ: Πελατειακή η ρύθμιση του ΥΠΟΙΟ στο νομοσχέδιο για τη φορολόγηση των σκαφών αναψυχής
Δήλωση Λούκας Κατσέλη

ΠΑΣΟΚ: Πελατειακή η ρύθμιση του ΥΠΟΙΟ στο νομοσχέδιο για τη φορολόγηση των σκαφών αναψυχής

Η πολιτική εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ για θέματα Οικονομίας, κα Λούκα Κατσέλη, σχετικά με τη νέα πελατειακή ρύθμιση που προωθεί το Υπουργείο Οικονομίας στο νομοσχέδιο για τη φορολόγηση των σκαφών αναψυχής, […]

Η πολιτική εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ για θέματα Οικονομίας, κα Λούκα Κατσέλη, σχετικά με τη νέα πελατειακή ρύθμιση που προωθεί<...> το Υπουργείο Οικονομίας στο νομοσχέδιο για τη φορολόγηση των σκαφών αναψυχής, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“Η κυβέρνηση της ΝΔ προκαλεί καθημερινά τη κοινή γνώμη με τις κάθε είδους ρουσφετολογικές και πελατειακές ρυθμίσεις, που εν μέσω θέρους προωθεί.

Αυτή τη φορά, με το επίμαχο άρθρο του νομοσχεδίου σχετικά με τη φορολόγηση των σκαφών αναψυχής, που συζητιέται αύριο στη Βουλή, ο κ. Παπαθανασίου μετατρέπει το Υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών σε κέντρο εξυπηρέτησης της εκλογικής πελατείας της ΝΔ. Αποκτά ο ίδιος τη δυνατότητα, με υπουργικές αποφάσεις, να επιχορηγεί, από κάθε είδους μάλιστα πιστώσεις, πάσης φύσεως Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου ή Ιδιωτικού Δικαίου, αθλητικούς, πολιτιστικούς, περιβαλλοντικούς και άλλους φορείς.

Χωρίς αντικειμενικά κριτήρια, χωρίς συγκεκριμένες διαδικασίες επιλογής, είναι προφανές ότι η κυβέρνηση της ΝΔ στήνει από τώρα τον πελατειακό της μηχανισμό για την εξαγορά ψήφων και συνειδήσεων εν όψει εκλογών.

Αυτές τις «μεταρρυθμίσεις» εννοεί ότι θα προωθήσει στο δημόσιο τομέα ο κ. Παπαθανασίου; Έχει μήπως την εντύπωση ότι με τέτοιες παλαιοκομματικές ρυθμίσεις θα ανακτήσει η χώρα μας την χαμένη της αξιοπιστία στις διεθνείς αγορές;

Τον καλούμε να αποσύρει το συγκεκριμένο άρθρο και να σταματήσει να υποθηκεύει το μέλλον της οικονομίας με τέτοιου είδους επιζήμιες αποφάσεις”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024