Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΗ BCD Travel επιλέγει την Amadeus για τη βελτίωση της διαχείρισης των λειτουργιών της
Amadeus Agency Manager ως κύρια λύση mid-office για τις αγορές EMEA

Η BCD Travel επιλέγει την Amadeus για τη βελτίωση της διαχείρισης των λειτουργιών της

Σε μια προσπάθεια βελτίωσης της προσφερόμενης αξίας της απέναντι στους πελάτες της, η BCD Travel επέλεξε την Amadeus για την εφαρμογή μια ενιαίας πλατφόρμας mid-office για τις αγορές της Ευρώπης, […]

Σε μια προσπάθεια βελτίωσης της προσφερόμενης αξίας της απέναντι στους πελάτες της, η BCD Travel επέλεξε την Amadeus για την<...> εφαρμογή μια ενιαίας πλατφόρμας mid-office για τις αγορές της Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής.

Η BCD Travel, η τρίτη μεγαλύτερη εταιρεία διαχείρισης ταξιδιών στον κόσμο, θα χρησιμοποιήσει την πλατφόρμα Amadeus Agency Manager για να τυποποιήσει τις διαδικασίες της και την τεχνολογία που χρησιμοποιεί, να μειώσει το κόστος και να βελτιώσει την επιχειρηματική αποδοτικότητα, ενέργειες που έχουν σαν κύριο στόχο την απλοποίηση και εναρμόνιση των ταξιδιωτικών προγραμμάτων των πελατών της. Το Agency Manager αποτελεί μια παγκόσμια, multi GDS λύση mid-office που δίνει τη δυνατότητα στις εταιρείες διαχείρισης ταξιδιών να θέτουν τα πρότυπα για τις υπηρεσίες, καθώς επίσης και τις λειτουργίες λογιστικών και reporting σε μια σειρά από διαφορετικές αγορές.

“Το Amadeus Agency Manager προσφέρει τα οφέλη ενός κλασικού συστήματος mid-office στις αγορές της Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής ενώ ταυτόχρονα διατηρεί την ευελιξία να διαχειριστεί τις ιδιαίτερες απαιτήσεις πολλών χωρών στις οποίες δραστηριοποιούμαστε”, δήλωσε ο κ. Heinz Jennewein, ανώτατος αντιπρόεδρος του Τμήματος Operations και ICT της BCD Travel για τις αγορές της Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής. “Οι πελάτες μας αναζητούν ολοένα και περισσότερο αποδοτικότερες λύσεις και επιθυμούν να υιοθετήσουν πολυεθνικές προσεγγίσεις για την διαχείριση ταξιδιών. Για να υποστηρίξουμε τους συγκεκριμένους στόχους των πελατών μας, προχωρούμε στις απαραίτητες επενδύσεις για να αυξήσουμε την επιχειρηματική αποδοτικότητα, καθώς επίσης και την συνοχή των λειτουργιών μας σε διεθνές επίπεδο. Πρωταρχικός μας σκοπός είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας στο τρέχον δυσμενές περιβάλλον, δεδομένου ότι η βιομηχανία μας συνεχίζει να γίνεται ακόμη πιο περίπλοκη”.

Με αυτή τη συμφωνία, το Agency Manager θα εφαρμοστεί αρχικά σε Γερμανία, Τσεχία, Πορτογαλία, Δανία, Σουηδία, Νορβηγία και Φινλανδία, χώρες που έρχονται να προστεθούν στις 7 χώρες της Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής όπου η εταιρεία χρησιμοποιεί ήδη την λύση. “Έχουμε παρατηρήσει σημαντική βελτίωση στα επίπεδα αποδοτικότητας και εξυπηρέτησης πελατών στις αγορές που εφαρμόζουμε ήδη την λύση”, προσέθεσε ο κ. Jennewein.

“Η πρωτοβουλία της BCD Travel να υιοθετήσει μια τυποποιημένη πλατφόρμα mid-office θα δώσει την ευκαιρία στα ανώτερα στελέχη της να ελέγχουν αποδοτικότερα τα αποτελέσματα τους και κατά συνέπεια θα μπορούν να απαντούν αποτελεσματικότερα σε θέματα ή ευκαιρίες που προκύπτουν”, δήλωσε ο κ. Claude Giafferri, αντιπρόεδρος του Τμήματος Global Customers IT Solutions της Amadeus. “Παρομοίως, οι τυποποιημένες πολιτικές, όπως για παράδειγμα αυτή της διαχείρισης προμηθειών, θα βοηθήσει στην βελτίωση των επιπέδων παραγωγικότητας και εξυπηρέτησης πελατών”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024