Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileH HP πιστοποιεί τη Eurotel Hospitality ως Certified Partner
All in One σύστημα για χρήση στον ξενοδοχειακό τομέα

H HP πιστοποιεί τη Eurotel Hospitality ως Certified Partner

Η Eurotel Hospitality ανακοινώνει ότι πρόσφατα πιστοποιήθηκε από την εταιρεία Hewlett Packard ως Certified Partner, διαθέτοντας όλα τα προϊόντα της εταιρείας στην αγορά. Η Eurotel Hospitality διαθέτει ήδη στην αγορά […]

Η Eurotel Hospitality ανακοινώνει ότι πρόσφατα πιστοποιήθηκε από την εταιρεία Hewlett Packard ως Certified Partner,<...> διαθέτοντας όλα τα προϊόντα της εταιρείας στην αγορά.

Η Eurotel Hospitality διαθέτει ήδη στην αγορά το νέο HP Touchsmart, ένας “All in One” υπολογιστής με πρωτοποριακή τεχνολογία αφής και οθόνη 22 ιντσών. Ο υπολογιστής περιλαμβάνει το λογισμικό HP TouchSmart με το οποίο μπορεί κανείς να έχει πρόσβαση σε φωτογραφίες, βίντεο και μουσική εύκολα και διασκεδαστικά. Επιπλέον διαθέτει ενσωματωμένο δέκτη τηλεόρασης, χρήση Internet, σύνδεση σε δίκτυο (LAN), webcamera, supermulti DVD, ενώ οι επιδόσεις του ολοκληρώνονται από τον πιο πρόσφατο επεξεργαστή Intel και τα γραφικά της NVIDIA.

Το “All in One” αυτό σύστημα είναι ιδανικό και για χρήση στον ξενοδοχειακό τομέα, αφού είναι πολύ λεπτό και εργονομικό στη χρήση, αλλά και στην τοποθέτησή του στους χώρους ενός ξενοδοχείου, εξοικονομώντας πολύτιμο χώρο. Επιπλέον δίνει τη δυνατότητα στα ξενοδοχεία να αντικαταστήσουν, ή να αναβαθμίσουν τις υπηρεσίες που παρέχουν προς τους πελάτες τους μέσα από μία και μόνο συσκευή που τα συγκεντρώνει όλα. Με την τοποθέτησή τους σε δωμάτια όπως για παράδειγμα οι σουίτες, θα μπορούσε να διαφοροποιήσει τις παρεχόμενες υπηρεσίες δίνοντας στον πελάτη τη δυνατότητα χρήσης TV, Internet, Webcam, Video, μουσικής και φωτογραφιών από μία και μοναδική συσκευή.

Εξάλλου είναι ιδανικό για τοποθέτηση σε αίθουσες πολλαπλών χρήσεων ή αναμονής των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων προκειμένου να γίνεται από τους πελάτες χρήση της σύνδεσης στο Internet, ή για άντληση πάσης φύσεως υπηρεσιών που παρέχει το ξενοδοχείο προς τους επισκέπτες ή διαμένοντες σ`αυτό.

Η Eurotel Hospitality διαθέτει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων και εφαρμογών που αντιπροσωπεύει από κορυφαίους οίκους του εξωτερικού, ενώ με την πολυετή εμπειρία αλλά και την υψηλή τεχνογνωσία της, αποτελεί μία από τις κυρίαρχες εταιρείες του χώρου. Με την πρόσφατη πιστοποίησή της από την Hewlett Packard διευρύνει ακόμη περισσότερο το χαρτοφυλάκιο των προσφερόμενων λύσεων προς τους πελάτες της, ενώ επικυρώνει για μία ακόμη φορά την υψηλή τεχνογνωσία που διαθέτει το προσωπικό της.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024