Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχεία50 χρόνια μετά… H Αstir Beach γιορτάζει
Η Astir Beach γιορτάζει τα πλατινένια της γενέθλια

50 χρόνια μετά… H Αstir Beach γιορτάζει

Η ιστορία της έχει ταυτιστεί με τις πιο λαμπερές στιγμές της ελληνικής και διεθνούς κοσμικής ζωής. Tο 1959, μόλις 25 χιλιόμετρα από την Αθήνα μια αμμώδης παραλία με πεντακάθαρα νερά […]

Η ιστορία της έχει ταυτιστεί με τις πιο λαμπερές στιγμές της ελληνικής και διεθνούς κοσμικής ζωής.
Tο 1959<...>, μόλις 25 χιλιόμετρα από την Αθήνα μια αμμώδης παραλία με πεντακάθαρα νερά περιτριγυρισμένη από πεύκα σε ένα κόλπο έκτασης 300 μέτρων στο Λαιμό της Βουλιαγμένης, γίνεται πλαζ με το όνομα “Αστέρας”. Τα πρόσωπα που περνούν από την παραλία γράφουν την ιστορία της. Η Χριστίνα Ωνάση, η Τζόαν Κόλινς, η Μπριζίτ Μπαρντό, εφοπλιστές, επιχειρηματίες, διάσημοι τραγουδιστές, ηθοποιοί και πολιτικοί δείχνουν την προτίμησή τους στον κατάφυτο αυτό κόλπο με τα καθαρά νερά.

50 χρόνια μετά, την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου, η Astir Beach γιορτάζει τα πλατινένια της γενέθλια και σάς καλεί να γράψετε με το δικό σας μελάνι τις ευχές σας και να απολαύσετε μία ολόκληρη ημέρα γεμάτη λάμψη, δυνατούς ήχους και μουσική, αλλά και glamorous εικόνες που θα σας κρατήσουν μέχρι αργά το βράδυ.

Aπό νωρίς το πρωί η Astir Beach θα καλωσορίζει με δωρέαν ημερήσια είσοδο κάθε 50ο επισκέπτη της. Όλοι οι φίλοι θα συμμετέχουν σε κλήρωση με δώρο μία πλατινένια συνδρομή ετήσιας διάρκειας για την παραλία, αξίας 3.000 ευρώ. Μικροί και μεγάλοι θα ταξιδεύουν στην ιστορία της παραλίας όλη την ημέρα, ενώ το βράδυ θα συνεχιστεί με καλλιτεχνικό πρόγραμμα προσφορά της Cosmote, που είναι ο επίσημος χορηγός (official partner) της Astir Beach.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024