Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΑσύρματη δικτύωση για το Παλιό Λιμάνι Χανίων
Ξεκινά η διαδικτυακή πύλη του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Χανίων

Ασύρματη δικτύωση για το Παλιό Λιμάνι Χανίων

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους η διαδικτυακή πύλη του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Χανίων, που θα παρέχει πλούσιο πληροφοριακό υλικό, αλλά και η δωρεάν ασύρματη σύνδεση με το διαδίκτυο στον χώρο του ενετικού λιμανιού όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος…

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους η διαδικτυακή πύλη του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Χανίων, που θα παρέχει<...> πλούσιο πληροφοριακό υλικό, αλλά και η δωρεάν ασύρματη σύνδεση με το διαδίκτυο στον χώρο του ενετικού λιμανιού όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, κ. Aρης Παπαδογιάννης.

Η διαδικτυακή πύλη του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου,θα δίνει πληροφορίες για θέματα που σχετίζονται με το λιμάνι και την παλιά πόλη, τον πολιτισμό, τα μνημεία, τα πρατήρια καυσίμων, τα καταστήματα ναυτιλιακών ειδών κ.ά. Θα παρέχει ακόμα πληροφορίες προς ναυτιλλωμένους για τα μίλια που απέχουν οι κοντινοί προορισμοί από το ενετικό λιμάνι, όπως επίσης θα ενημερώνει για τις δραστηριότητες του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου.

Σύμφωνα με τον κ. Παπαδογιάννη, σύντομα το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο θα προσφέρει μέσα από ένα πρόγραμμα δωρεάν ασύρματο δίκτυο εντός της περιοχής του λιμανιού, δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες, στους επιχειρηματίες, όπως και στους κατοίκους της παραλιακής ζώνης να έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024