Τελευταία νέα
ΑρχικήΠεριβάλλονΕταιρίεςΒράβευση του ξενοδοχείου Nana Beach με το Green – Key
Το πρόγραμμα Green – Key λειτουργεί σε 17 χώρες διεθνώς

Βράβευση του ξενοδοχείου Nana Beach με το Green – Key

Η Ελληνική Εταιρεία Προστασίας της Φύσης βράβευσε το ξενοδοχείο Nana Beach της εταιρείας ΚΑΡΑΤΖΗ ΑΕ με το περιβαλλοντικό βραβείο Green – Key (Πράσινο Κλειδί). Το πρόγραμμα Green – Key ενεργεί […]

Η Ελληνική Εταιρεία Προστασίας της Φύσης βράβευσε το ξενοδοχείο Nana Beach της εταιρείας ΚΑΡΑΤΖΗ ΑΕ με το περιβαλλοντικό<...> βραβείο Green – Key (Πράσινο Κλειδί). Το πρόγραμμα Green – Key ενεργεί ως ερέθισμα για τη μετατροπή κάθε τουριστικής μονάδας σε “πράσινη`. Αποτελεί ένα σημαντικό θεσμό στο ζωτικό χώρο της βιομηχανίας του Τουρισμού, αφού ευαισθητοποιεί και προτρέπει για την υιοθέτηση πρακτικών φιλικών προς το περιβάλλον.

Το πρόγραμμα Green – Key συντονίζεται από το διεθνές Ίδρυμα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (Fee- Foundation for the Environmental Education ) και λειτουργεί σήμερα σε 17 χώρες παγκοσμίως.

Εθνικός διαχειριστής του προγράμματος είναι ελληνική εταιρεία Προστασίας της Φύσης που εφέτος για πρώτη φορά βράβευσε τις ξενοδοχειακές μονάδες στην Ελλάδα που ικανοποιούν τα κριτήρια. Τα κριτήρια εστιάζουν στην περιβαλλοντική διαχείρισης της μονάδας, καλύπτουν τομείς που σχετίζονται με την κατανάλωση ενέργειας, την κατανάλωση νερού, τη διαχείριση των απορριμμάτων, τη μετατροπή των ελεύθερων χώρων σε χώρους πρασίνου κ.λπ.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024