Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςYachtingΝέα υπερσύγχρονη μαρίνα στην Κω

Νέα υπερσύγχρονη μαρίνα στην Κω

Ξεκίνησε η λειτουργία της νέας μαρίνας στην Κω, με τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και τη δυνατότητα να προσφέρει μεγαλύτερη εξυπηρέτηση στους χρήστες της. Ένα από τα κυριότερα πλεονεκτήματα της μαρίνας είναι […]

Ξεκίνησε η λειτουργία της νέας μαρίνα<.>ς στην Κω<.>, με τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και<...> τη δυνατότητα να προσφέρει μεγαλύτερη εξυπηρέτηση στους χρήστες της.

Ένα από τα κυριότερα πλεονεκτήματα της μαρίνας είναι η επισκευαστική της ζώνη, στην οποία υπάρχουν γερανός ανυψωτικής δύναμης 70 τόνων, πλατφόρμα καθαρισμού σκάφων, συνεργείο επισκευών, μηχανολογικό και ηλεκτρολογικό συνεργείο, επίσης διαθέτει ηλεκτρονικό εργαστήριο, συνεργείο επισκευής πανιών, συνεργείο καθαρισμού, αποθήκες, χώρο στάθμευσης 150 αυτοκινήτων και πολλά άλλα.

Μέσα στην μαρίνα υπάρχουν 230 θέσεις για τον ελλιμενισμό σκαφών διαφόρων μεγεθών. Στις θέσεις ελλιμενισμού των σκαφών υπάρχουν και εγκαταστάσεις για την παροχή νερού, ηλεκτρικού ρεύματος, τηλεφώνου, καλωδιακής τηλεόρασης, όπως επίσης και πυρόσβεση και φορτιστές συσσωρευτών. Κάτι πολύ σημαντικό στην είσοδο του λιμανιού είναι οι εγκαταστάσεις βιολογικού καθαρισμού που υπάρχουν για την άντληση ακαθάρτων και λυμάτων, ενώ πολύ σημαντικό για την ασφάλεια των χρηστών της μαρίνας είναι ο πυροσβεστικός σταθμός και ο σταθμός για την αντιμετώπιση της ρύπανσης.

Τα γραφεία της διοίκησης όπως και πολλές άλλες υπηρεσίες (Αστυνομία, Λιμενικό, Τελωνείο, Ταχυδρομείο, Τράπεζα, Ιατρείο, Ξενώνας, Αίθουσα VIP, χώρος φύλαξης αποσκευών), στεγάζονται σε ολοκαίνουργα μοντέρνα κτίρια. Σε άλλη πτέρυγα θα υπάρχει εμπορικό κέντρο, αποδυτήρια, καταστήματα, πλυντήρια, ναυτιλιακός εξοπλισμός και πρακτορείο. Στις εγκαταστάσεις της καινούριας μαρίνας υπάρχουν και χώροι αναψυχής, όπως υπαίθριο θέατρο, πισίνες, γήπεδα τένις και παιδότοπος.
Το κόστος κατασκευής της μαρίνας έφτασε τα 2 δις δραχμές και ο χρόνος κατασκευής έφτασε τα δέκα χρόνια. Τη διοίκηση και διαχείριση της μαρίνας έχει η ΚΩΣ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ Α.Ε. Τα επίσημα εγκαίνια της μαρίνας θα γίνουν στα μέσα του καλοκαιριού.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024