Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΠέμπτο αστέρι για το Aldemar Olympian Village

Πέμπτο αστέρι για το Aldemar Olympian Village

Ανήκοντας πλέον στην κατηγορία πολυτελείας τo ξενοδοχείο Οlympian Village της αλυσίδας Aldemar Hotels υποδέχεται τη νέα τουριστική σεζόν ανανεωμένο, με νέες εγκαταστάσεις και νέα διευθυντική ομάδα. Μέσα στα δύο χρόνια […]

Ανήκοντας πλέον στην κατηγορία πολυτελείας τo ξενοδοχείο Οlympian Village<.> της αλυσίδας Aldemar<.> Hotels<...> υποδέχεται τη νέα τουριστική σεζόν ανανεωμένο, με νέες εγκαταστάσεις και νέα διευθυντική ομάδα.

Μέσα στα δύο χρόνια λειτουργίας του, το Aldemar Olympian Village, 3 ώρες μακριά από την Αθήνα, στη Σκαφιδιά της Δ. Πελοποννήσου έχει γίνει ένας από τους πλέον δημοφιλείς προορισμούς διακοπών και incentives. Η τοποθεσία και οι χώροι του ξενοδοχείου προσφέρονται για κάθε είδους προσωπική ή συλλογική απόδραση.

Το συνολικό κόστος της αρχικής ανακατασκευής του ξενοδοχείου (1998-9) ξεπέρασε τα 5,8 δισ. δρχ ενώ για το διάστημα 2001-4 η Aldemar Hotels προβαίνει σε επένδυση του ύψους των 40 δισ. δρχ για την επέκταση και αναβάθμιση των εγκαταστάσεων του Olympian Village.

Συγκεκριμένα, προβλέπεται η κατασκευή: συνεδριακού κέντρου (Olympian Village Congress Centre) χωρητικότητας 2.500 ατόμων (Άνοιξη 2003)
νέων μονάδων bungalows με executive τμήμα, νέων οικογενειακών βιλών με ιδιωτικές πισίνες καθώς και δεύτερου κεντρικού κτιρίου, συνολικής δυναμικότητας 700 κλινών.
νέου κέντρου θαλασσοθεραπείας,
νέων χώρων εστίασης και αναψυχής,
υποστηρικτικών έργων (μονάδα βιολογικού καθαρισμού, αφαλάτωσης, παραγωγής θερμού νερού από ηλιακή ενέργεια κ.ά.)
H απόφαση του Ε.Ο.Τ. να προάγει το Olympian Village σε μονάδα πολυτελείας έρχεται ως αναγνώριση της πορείας που διαγράφει η Aldemar Hotels προς τη δημιουργία ενός πρότυπου επιχειρηματικού μοντέλου στο χώρο των υπηρεσιών αναψυχής, τουρισμού και ελεύθερου χρόνου. Με στρατηγικές επενδύσεις στο ανθρώπινο δυναμικό της, συστηματικές επενδύσεις στις πολυτελείς της εγκαταστάσεις και διαρκή τελειοποίηση των, υψηλού επιπέδου υπηρεσιών της αξιοποιεί με τον καλύτερο τρόπο τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της χώρας αλλά και των τοπικών κοινωνιών στις οποίες δραστηριοποιείται.

Ο κ. Π. Ντάκουρης, νέος διευθυντής του Aldemar Olympian Village, δηλώνει: "Το Οlympian Village πρόκειται για μια επένδυση στρατηγικής σημασίας διότι εδραίωσε και αναπτύσσει μια νέα αγορά -εκείνη της Δ. Πελοποννήσου- στην προοπτική όχι μόνον των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 και της Πολιτιστικής Ολυμπιάδας αλλά κυρίως, στην προοπτική της διαφοροποίησης και της αναβάθμισης του ελληνικού τουριστικού προϊόντος".

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024