Τελευταία νέα
ΑρχικήΟδικές ΜεταφορέςΟδικός ΤουρισμόςΚλείνει το Σ/Κ η είσοδος της Αττικής Οδού στον κόμβο Μεταμόρφωσης
Προγραμματισμένα έργα

Κλείνει το Σ/Κ η είσοδος της Αττικής Οδού στον κόμβο Μεταμόρφωσης

Κλειστή, λόγω προγραμματισμένων εργασιών συντήρησης αρμών οδοστρώματος, θα είναι το Σαββατοκύριακο η είσοδος από Λαμία προς Αεροδρόμιο στον κόμβο Μεταμόρφωσης της Αττικής οδού (κόμβος 8). Συγκεκριμένα, η είσοδος της Αττικής […]

Κλειστή, λόγω προγραμματισμένων εργασιών συντήρησης αρμών οδοστρώματος, θα είναι το Σαββατοκύριακο η είσοδος από Λαμία προς Αεροδρόμιο στον<...> κόμβο Μεταμόρφωσης της Αττικής οδού (κόμβος 8).

Συγκεκριμένα, η είσοδος της Αττικής Οδού θα παραμείνει κλειστή από τα μεσάνυκτα της Παρασκευής προς το Σάββατο, 15 Αυγούστου, έως τις 6 το πρωί της Δευτέρας, 17 Αυγούστου. Ωστόσο, η είσοδος θα επαναλειτουργήσει με μία λωρίδα κυκλοφορίας, αφού οι εργασίες συντήρησης θα συνεχιστούν στη δεύτερη λωρίδα κυκλοφορίας έως και την Πέμπτη 20.8.2009

Οι οδηγοί θα πρέπει να ακολουθούν την παρακαμπτήριο διαδρομή ως εξής: Θα εισέρχονται στην Αττική οδό από τα διόδια Μεταμόρφωσης με κατεύθυνση προς Ελευσίνα, στη συνέχεια θα εξέρχονται στην αμέσως επόμενη έξοδο (έξοδος 7- Λ. Δημοκρατίας), θα αναστρέφουν στον κόμβο Λ. Δημοκρατίας και θα επανεισέρχονται, χωρίς να ξαναπληρώνουν διόδια, από τη Λ. Δημοκρατίας προς Αεροδρόμιο.

Προς διευκόλυνση των οδηγών οι Αττικές Διαδρομές θα εγκαταστήσουν κατευθυντήρια σήμανση στην παράκαμψη. Επιπλέον οι οδηγοί θα μπορούν να πληροφορούνται τις κυκλοφοριακές συνθήκες καλώντας σε 24ωρη βάση τον αριθμό έκτακτης ανάγκης της Αττικής Οδού, το 1866.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024