Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΘάνατος 17χρονου Βρετανού τουρίστα στα Μάλια της Κρήτης
Στο προσκήνιο πάλι τα Μάλια

Θάνατος 17χρονου Βρετανού τουρίστα στα Μάλια της Κρήτης

Έκταση στην είδηση του θανάτου του 17χρονου τουρίστα Aντρε Γιάνγκ στα Μάλια της Κρήτης δίνουν τα βρετανικά ΜΜΕ, ενώ το συνδέουν και με τα πρόσφατα βίαια περιστατικά που σημειώθηκαν στην περιοχή, μεταξύ των οποίων ο τραυματισμός Βρετανού από 26χρονη Ελληνίδα, ύστερα από παρενόχλησή της…

Έκταση στην είδηση του θανάτου του 17χρονου τουρίστα Aντρε Γιάνγκ στα Μάλια της Κρήτης δίνουν τα βρετανικά ΜΜΕ, ενώ το συνδέουν και<...> με τα πρόσφατα βίαια περιστατικά που σημειώθηκαν στην περιοχή, μεταξύ των οποίων ο τραυματισμός Βρετανού από 26χρονη Ελληνίδα, ύστερα από παρενόχλησή της.

Ο 17χρονος Aντρε Γιάνγκ βρέθηκε νεκρός την Τετάρτη στα Μάλια, σε κοντινή απόσταση από το ξενοδοχείο όπου διέμενε. Οι φίλοι του με τους οποίους είχε φτάσει στην Κρήτη για διακοπές, είχαν χάσει τα ίχνη του από τις 11 Αυγούστου, οπότε και δήλωσαν την εξαφάνισή του στην Αστυνομία. Οι γονείς του έφτασαν στην Κρήτη για να αναγνωρίσουν το πτώμα του, το οποίο έφερε πολλαπλά τραύματα, από πτώση σε παρακείμενη οικοδομή.

Ο αδερφός του, διεθνής αμυντικός της Aστον Βίλα, Λούκ Γιάνγκ, δηλώνει: “Είμαστε συντετριμμένοι από τον τραγικό θάνατο του νεότερου αδερφού μου Aντρε, στα Μάλια της Κρήτης. Ήταν ένας ταλαντούχος άνθρωπος και ευφυής μαθητής. Η απώλειά του είναι μεγάλη, καθώς και το μέλλον του ήταν πολλά υποσχόμενο”.

Τα βρετανικά ειδησεογραφικά πρακτορεία κάνουν ειδικές αναφορές και στο περιστατικό που συνέβη πριν λίγες μέρες, όταν άλλος Βρετανός έκανε άσεμνες χειρονομίες σε ντόπια, η οποία στη συνέχεια και σύμφωνα με τον ίδιο, τον περιέλουσε με σαμπούκα και του έβαλε φωτιά με τον αναπτήρα της.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024