Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςYachtingΣημαντικές συμμετοχές για τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο του Porto Carras

Σημαντικές συμμετοχές για τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο του Porto Carras

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή 23 Αυγούστου το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Tornado, που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά εκτός των μεγάλων αστικών κέντρων, στις εγκαταστάσεις του Porto Carras Grand Resort. Το […]

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή 23 Αυγούστου το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Tornado, που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά<...> εκτός των μεγάλων αστικών κέντρων, στις εγκαταστάσεις του Porto Carras Grand Resort. Το Πρωτάθλημα διοργανώθηκε από το Ναυτικό Όμιλο Porto Carras σε συνεργασία με την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία.

Κατά την τριήμερη διάρκεια των αγώνων, τα σκάφη πρόσφεραν ιδιαίτερο και συναρπαστικό θέαμα σε όσους παρακολούθησαν τους αγώνες. Η διοργάνωση ολοκληρώθηκε με την τελετή απονομής βραβείων που έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο Meliton του Συγκροτήματος. Την πρώτη θέση κατέκτησε το δίδυμο Πασχαλίδης – Τριγκώνης, ενώ όλοι οι αθλητές επέδειξαν τις εξαιρετικές ικανότητές τους και αγωνίστηκαν σκληρά για τη νίκη.

Με τις επιτυχημένες διοργανώσεις της ΔΙΕΒΑ 2009 και του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Tornado 2009, ο Ναυτικός Όμιλος Porto Carras αποδεικνύει έμπρακτα πως υποστηρίζει τις μεγάλες ναυταθλητικές διοργανώσεις για άλλη μια χρονιά.

Οι αθλητές του Ομίλου Porto Carras συνεχίζουν την επιτυχημένη τους πορεία, βελτιώνοντας συνεχώς τις επιδόσεις τους. Ο αθλητής Γιώργος Λειβαδιώτης 12 ετών, προκρίθηκε για να συμμετέχει στους Βαλκανικούς Αγώνες 2009 στην κατηγορία Optimist που διοργανώνονται στη Σερβία από τις 2 έως τις 7 Σεπτεμβρίου. Παράλληλα, ο αθλητής Βασίλειος Μπατζής θα συμμετέχει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Laser 4,7 που διοργανώνεται στην Καβάλα από τις 25 έως τις 29 Αυγούστου.

Οι επιτυχίες των αθλητών του Ναυτικού Ομίλου Porto Carras, επιβεβαιώνουν την δέσμευση του Porto Carras Grand Resort για την στήριξη του ναυταθλητισμού και τις προσπάθειες των αθλητών του, με στόχο να αναπτύξει περαιτέρω τον ελληνικό θαλάσσιο αθλητισμό, επενδύοντας και αναπτύσσοντας τη δραστηριότητα του Ναυτικού Ομίλου του Συγκροτήματος με το άρτια οργανωμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης, το οποίο απευθύνεται κυρίως σε νέα παιδιά που αγαπούν το άθλημα της ιστιοπλοΐας και αποτελούν το μέλλον του αθλήματος στην Ελλάδα.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024