Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαίδευσηΒιβλιογραφίαGreece Chic – Πρώτη διεθνής έκδοση σε παγκόσμια κυκλοφορία
Επιτυχία η κυκλοφορία του Greece Chic στο διεθνές δίκτυο της Edition Didier Millet

Greece Chic – Πρώτη διεθνής έκδοση σε παγκόσμια κυκλοφορία

Κυκλοφόρησε από τις διεθνείς εκδόσεις “Εditions Didier Millet” Chic και την iForce Επικοινωνίες το βιβλίο κύρους για την Ελλάδα “Greece Chic”. Είναι το πιο πρόσφατο βιβλίο από την υπερπολυτελή σειρά […]

Κυκλοφόρησε από τις διεθνείς εκδόσεις “Εditions Didier Millet” Chic και την iForce Επικοινωνίες το βιβλίο κύρους για την Ελλάδα<...> “Greece Chic”. Είναι το πιο πρόσφατο βιβλίο από την υπερπολυτελή σειρά Chic Collection των εικοσιπέντε και πλέον τίτλων παγκοσμίως για τον τουρισμό και τα πολυτελή είδη (κάποια από τα βιβλία της σειράς είναι τα Italy Chic, Croatia Chic , Dubai Chic, Morocco Chic, New Zealand Chic, South Africa Chic, BaliI Chic, Hong Kong Chic, Tokyo Chic κ.ά.).

Τα βιβλία της Chic Collection παρουσιάζουν την κάθε χώρα από ιστορική άποψη και στη συνέχεια παρουσιάζουν τις ευρύτερες περιοχές της χώρας (γεωγραφικές περιφέρειες) από άποψη ιστορική, τουριστική, γαστρονομική κ.λπ. με ένα σύγχρονο, πρωτοποριακό και λειτουργικό τρόπο (σύγχρονοι χώροι τέχνης, εστιατόρια, μουσεία, αξιοθέατα, μεταφορές, υποδομές κ.λπ.). Παράλληλα τα βιβλία της Chic Collection παρουσιάζουν ανά χώρα την αφρόκρεμα των τουριστικών θέρετρων και τις υπερπολυτελείς μάρκες στην παγκόσμια αγορά. Το αναγνωστικό κοινό που αποσκοπεί η συγκεκριμένη σειρά είναι διεθνές και αποτελείται από υψηλής στάθμης “luxury minded” επισκέπτες, εμπειρογνώμονες καθώς και απαιτητικούς ταξιδιώτες με εκλεπτυσμένη γαστρονομική γεύση. Τα βιβλία αυτά απευθύνονται απευθείας στους καταναλωτές και βρίσκονται στα σημαντικότερα βιβλιοπωλεία της Ευρώπης, των ΗΠΑ και της Ασίας, σε επιλεγμένα αεροδρόμια, ξενοδοχεία, μαρίνες, τουριστικούς χώρους κ.λπ.

Αποτελεί σημαντική επιτυχία η ένταξη και κυκλοφορία του Greece Chic στο διεθνές δίκτυο της Edition Didier Millet, διότι είναι από τα ελάχιστα βιβλία που παρουσιάζουν την Ελλάδα που κυκλοφορούν παγκοσμίως σε περισσότερες από 25 χώρες. Η πρώτη έκδοση κυκλοφορεί σε τουλάχιστον 30.000 αντίτυπα. Επίσης ιδιαίτερα σημαντικό είναι ότι προωθείται και στο διαδίκτυο από το πλέον δημοφιλές ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο (www.amazon.com).

Θεωρείται μέγιστη η συμβολή του στην προσέλκυση τουρισμού υψηλής εισοδηματικής στάθμης (luxury tourism) που αποτελεί και εθνική στρατηγική, χωρίς τυμπανοκρουσίες και μεγάλα κονδύλια διαφήμισης. Η πρώτη έκδοση του Greece Chic περιλαμβάνει μία προσεκτικά επιλεγμένη γκάμα από υπερπολυτελή ξενοδοχεία, εξειδικευμένους χώρους εκδηλώσεων, τουριστικά καταλύματα, αμπελώνες και αίθουσες εκθέσεων σε όλη την Ελλάδα. Το βιβλίο χωρίζεται στις ακόλουθες θεματικές ακόλουθες: Πολιτιστική Κληρονομιά – μία περιήγηση από τον Κλασσικό Ελληνισμό και το Βυζάντιο στο παρόν, αναφορά στα σημαντικότερα αρχαιολογικά μνημεία και μουσεία της χώρας – μία περιληπτική περιγραφή της ελληνικής κουλτούρας, της μόδας, των κοσμημάτων και της σύγχρονης τέχνης, Γαστρονομία – μία σύνοψη των καλύτερων σεφ, εστιατορίων και παραδοσιακών φαγητών, Ελληνική Οινοποσία – μία παρουσίαση του επώνυμου ελληνικού οίνου και κάποιων εκ των παγκοσμίως αναγνωρισμένων οίνων, οινοπαραγωγών και αμπελώνων, Η Ελλάδα τη νύχτα – η νυχτερινή ζωή στην Ελλάδα και τέλος Ένα ταξίδι με θαλαμηγό, η Οδύσσεια.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024