Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΕνοικιαζόμεναΣαββατοκύριακα χωρίς αυτοκίνητα στο Daphne`s Club Hotel Apartments
Οικολογική διαμονή

Σαββατοκύριακα χωρίς αυτοκίνητα στο Daphne`s Club Hotel Apartments

Στα πλαίσια της περιβαλλοντικά ευαισθητοποιημένης προσέγγισης του στον τουρισμό, το οικολογικό ξενοδοχείο DaphneΆs Club Hotel Apartments στη Συκιά Κορινθίας έχει ως στόχο να παρέχει στους φιλοξενούμενούς του τις υπηρεσίες και […]

Στα πλαίσια της περιβαλλοντικά ευαισθητοποιημένης προσέγγισης του στον τουρισμό, το οικολογικό ξενοδοχείο DaphneΆs<...> Club Hotel Apartments στη Συκιά Κορινθίας έχει ως στόχο να παρέχει στους φιλοξενούμενούς του τις υπηρεσίες και τις παροχές εκείνες που θα τους επιτρέψουν να ταξιδέψουν χωρίς περιττές αποσκευές και χωρίς αυτοκίνητο.

Ως ένα πρόσθετο κίνητρο προς αυτή την κατεύθυνση, το DaphneΆs Club Hotel Apartments λανσάρει το πρωτοποριακό πρόγραμμα ειδικών προσφορών “Σαββατοκύριακα χωρίς αυτοκίνητα”. Οι φιλοξενούμενοι του ξενοδοχείου παροτρύνονται να αφήσουν το αυτοκίνητό τους και να μεταβούν σε αυτό με το ΚΤΕΛ ή τον προαστιακό. Με την επίδειξη του εισιτηρίου τους στην υποδοχή θα λάβουν έκπτωση 20 ευρώ σε κάθε διανυκτέρευση για παραμονή από Παρασκευή ως Κυριακή ή από Σάββατο ως Δευτέρα, τα Σαββατοκύριακα του Σεπτεμβρίου 2009 και όλης της σαιζόν του 2010 (Απρίλιος – Σεπτέμβριος 2010).

Σύμφωνα με τη διεύθυνση του ξενοδοχείου, υπάρχουν 10 λόγοι γιατί το αυτοκίνητό δεν είναι απαραίτητο για ένα ΣΚ στο Daphne`s Club Hotel Apartments:
1. Η στάση των ΚΤΕΛ είναι 50 μέτρα από το ξενοδοχείο.
2. Ο σταθμός του τρένου είναι 2 χλμ. από το ξενοδοχείο και του προαστιακού 10 χλμ. από το ξενοδοχείο.
3. Η παραλία είναι 20 μέτρα από το ξενοδοχείο.
4. Το αισθητικό δάσος Πευκιάς είναι 30 μέτρα από το ξενοδοχείο.
5. Το Daphne`s Club παρέχει δωρεάν ποδήλατα για τη βόλτα ή τα ψώνια.
6. Στο Daphne`s Club είναι διαθέσιμα τα δρομολόγια των δημόσιων συγκοινωνιών της περιοχής.
7. Το Daphne`s Club παρέχει δωρεάν καρέκλες και ομπρέλες για την παραλία.
8. Το Daphne`s Club παρέχει παρκοκρέβατα και παιδικές καρέκλες, καθώς και παιχνίδια για τη θάλασσα (στρώματα, κουβαδάκια, κουλούρες κ.λπ.).
9. Το Daphne`s Club έχει βιβλιοθήκη με πολύ καλά βιβλία σε πολλές γλώσσες.
10. Το Daphne`s Club παρέχει στους πελάτες του δωρεάν υπολογιστή με εκτυπωτή και πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024