Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαH Electrolux Professional και η Molteni στο πύργο του Αιφελ
Ανακαίνιση της νέας κουζίνας του 58 Tour Eiffel

H Electrolux Professional και η Molteni στο πύργο του Αιφελ

Μετά την επιτυχία του εστιατορίου “Ιούλιος Βερν”, η Electrolux και η Molteni έχουν ανακαινίσει την νέα κουζίνα της δυναστείας του Alain Ducasse: το εστιατόριο “58 Tour Eiffel”. Και τα δύο […]

Μετά την επιτυχία του εστιατορίου “Ιούλιος Βερν”, η Electrolux και η Molteni έχουν ανακαινίσει την νέα κουζίνα<...> της δυναστείας του Alain Ducasse: το εστιατόριο “58 Tour Eiffel”. Και τα δύο εστιατόρια βρίσκονται στο Πύργο του Aιφελ: το νέο “58 Tour Eiffel” βρίσκεται στο πρώτο όροφο, ενώ το “Ιούλιος Βερν” στο δεύτερο.

Η ατμόσφαιρα ενός αεροσκάφους αγκυροβολημένο επάνω από το Παρίσι είναι μεγαλεπήβολη, τα μεγάλα παράθυρα – φινιστρίνια που ατενίζουν επάνω στον Σηκουάνα και το Trocadiro στη μια πλευρά και την ειλικρινά συναρπαστική εσωτερική διαμόρφωση του ίδιου του πύργου από την άλλη. Κατά την είσοδο του επισκέπτη – πελάτη, η προσοχή επικεντρώνεται σε ένα κόκκινο κεντρικό χειροποίητο μπλοκ, “προσωπικής” παραγγελίας κουζίνας Molteni.

Ένα αριστούργημα 8 τ.μ. εξοπλισμένο με συμπαγή πλάκα 2 εστιών επικάλυψης ecotop, 2 μπαιν μαρί, 2 πλατώ λείας επιφάνειας, 1 βραστήρα ζυμαρικών, 1 φριτέζα, 2 φούρνους, 4 θερμαινόμενα ντουλάπια, 2 συρτάρια ζεστής συντήρησης και 3 σαλαμάνδρες.

Για να ολοκληρωθεί το όλο έργο, η Electrolux Professional πρόσθεσε: σύστημα εξαερισμού, 2 φούρνους combi 20 GN, “προσωπικής” παραγγελίας ανοξείδωτες κατασκευές προετοιμασίας στην αισθητική της Molteni, διάφορα ψυγεία και καταψύκτες, ένα πλυντήριο πιάτων – ποτηριών και ένα πλυντήριο πιάτων – ποτηριών – σκευών τύπου flight type.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024