Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΠΑΣΟΚ: Οχι στην αύξηση του ΦΠΑ στον τουρισμό
Γενικότερο το ζήτημα του να συμβάλουμε στην ταυτότητα του τουρισμού

ΠΑΣΟΚ: Οχι στην αύξηση του ΦΠΑ στον τουρισμό

Δε θα προχωρήσει στην αύξηση του ΦΠΑ στον τομέα του τουρισμού δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, κ. Γιώργος Παπανδρέου, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στα ΜΜΕ, στην 74η Δ.Ε.Θ.. Σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου, ο κ. Παπανδρέου δήλωσε: “Εμείς δε θα μειώσουμε τον ΦΠΑ. Θα ήταν ευχής έργο αν…

Δε θα προχωρήσει στην αύξηση του ΦΠΑ στον τομέα του τουρισμού δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, κ. Γιώργος Παπανδρέου, κατά<...> τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στα ΜΜΕ, στην 74η Δ.Ε.Θ..

Σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου, ο κ. Παπανδρέου δήλωσε: “Εμείς δε θα μειώσουμε τον ΦΠΑ. Θα ήταν ευχής έργο αν μπορούσαμε. Δε θα αυξήσουμε όμως τον ΦΠΑ. Μέτρα για τον τουρισμό έχουμε συζητήσει με τους τουριστικούς φορείς, και θα συμβάλουμε ώστε πραγματικά και άμεσα να μπορέσουν να βοηθηθούν. Αλλά πιστεύω ότι είναι και γενικότερο το ζήτημα του να συμβάλουμε στην ταυτότητα του τουρισμού μας, ώστε να έχουμε ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, το οποίο δεν θα επηρεάζεται, ή θα επηρεάζεται πολύ λιγότερο από πιθανές διακυμάνσεις στη διεθνή οικονομία.

Μία ανταγωνιστική Ελλάδα, τα προϊόντα της, είτε είναι υπηρεσίες, είτε είναι βιομηχανία, είτε είναι τα αγροτικά προϊόντα, αν είναι ποιοτικά, σύγχρονα και πράσινα, θα έχει μειωμένη αρνητική επίπτωση από κάθε διεθνή κρίση. Γι’αυτό, χρειαζόμαστε μια οικονομία ανταγωνιστική. Εκεί θα ρίξουμε το βάρος και εκεί στοχεύουν τα μέτρα μας, για να μην έχουμε αυτό τον κατήφορο ανταγωνιστικότητας, που δημιουργεί τεράστια προβλήματα τελικά και στα έσοδα του κρατικού προϋπολογισμού”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024