Τελευταία νέα
ΑρχικήΕξοπλισμός & ΠρομήθειεςΤουριστικών Επιχειρήσεων & ΞενοδοχείωνElectrolux Professional και Molteni εξοπλίζουν το Castillo Hotel Son Vida
Πάλμα ντε Μαγιόρκα

Electrolux Professional και Molteni εξοπλίζουν το Castillo Hotel Son Vida

Σε μια βουνοπλαγιά που ατενίζει προς την παλαιά πόλη της Palma, υπάρχει ένα από τα ομορφότερα κάστρα στη Μαγιόρκα με μια θαυμάσια θέα στον κόλπο: Το πεντάστερο ξενοδοχείο Castillo Hotel […]

Σε μια βουνοπλαγιά που ατενίζει προς την παλαιά πόλη της Palma, υπάρχει ένα από τα ομορφότερα κάστρα<...> στη Μαγιόρκα με μια θαυμάσια θέα στον κόλπο: Το πεντάστερο ξενοδοχείο Castillo Hotel Son Vida Vida GL.

Τρεις από τις πιο γνωστές επιχειρήσεις, σε εθνικό και διεθνές επίπεδο συναγωνίστηκαν, ποια θα εξοπλίσει τις κουζίνες του ξενοδοχείου Son Vida. Στο τέλος, η απόλυτη επιλογή ήταν η Electrolux Professional και η Molteni χάρη στην υψηλή ποιότητα των μηχανημάτων τους.

Οι Chef Balada Jaime και Joan Lopez ρητώς απαίτησαν μια κουζίνα Molteni για το “βασίλειό” τους. Μια χειροποίητη, “προσωπικής” παραγγελίας μαύρη κουζίνα 5X2 μέτρα με ανοξείδωτα φινιρίσματα, εξοπλισμένη με: 1 βραστήρα ζυμαρικών 40 λίτρων, 8 εστίες αερίου, 2 συμπαγείς πλάκες αερίου, 1 ηλεκτρικό λείο πλατώ χρωμίου, 2 μπαιν μαρί, 2 θερμαινόμενα ντουλάπια, 1 ηλεκτρική φριτέζα, 1 ψησταριά αερίου με ηφαιστειακή λάβα, 2 νεροχύτες και ένα κεντρικό ανοξείδωτο ράφι με βρύση.

Μέσα στον άλλο εξοπλισμό της Electrolux στην κύρια κουζίνα υπάρχουν επίσης: 4 φούρνοι air-o-steam ( 2 των 20 GN και 2 των 6 GN), ένας ταχυψύκτης 20 GN και ένας ανατρεπόμενος βραστήρας 150 λίτρων. Στην κουζίνα υποστήριξης θα βρείτε επίσης έναν κεντρικό μπλοκ της σειράς 900 της Electrolux, ενώ στην περιοχή της ζαχαροπλαστικής υπάρχει ένα μπλοκ της σειράς 700 μαζί με έναν πύργο φούρνου 6 GN επάνω σε ταχυψύκτη 30 κιλών για διαδικασία cook&chill (air-o-system). Ένα άλλο μπλοκ μηχανημάτων της σειράς 900 είναι επίσης εγκατεστημένο στο εστιατόριο “Es Vi”. Στο χώρο της πλύσης υπάρχει ένα πλυντήριο πιάτων τύπου καμπάνα και ένα πλυντήριο τούνελ. Όλες οι εγκαταστάσεις είναι εξοπλισμένες με σύστημα HACCP Integrated από την Electrolux Professional.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024