Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΣχέδια για την οικονομική βελτίωση της LTU

Σχέδια για την οικονομική βελτίωση της LTU

Οι εταιρίες SairGroup και Rewe σχεδιάζουν να προχωρήσουν στην αναδιοργάνωση της εταιρίας ναυλωμένων πτήσεων, LTU, της οποίας τα οικονομικά δεν πάνε καλά και χρειάζεται να γίνουν γρήγορες κινήσεις για να […]

Οι εταιρίες SairGroup και Rewe σχεδιάζουν να προχωρήσουν στην αναδιοργάνωση της εταιρίας ναυλωμένων πτήσεων, LTU<.><...>, της οποίας τα οικονομικά δεν πάνε καλά και χρειάζεται να γίνουν γρήγορες κινήσεις για να ανακτηθεί το χαμένο έδαφος. Οι δύο εταιρίες που έχουν μεγάλο μερίδιο της LTU, ανακοίνωσαν την επιθυμία τους και την δέσμευσή τους να συνεφέρουν οικονομικά στην LTU ακολουθώντας ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα με προκαθορισμένα βήματα.

Η εταιρία SairGroup, η οποία αντιμετωπίζει πολλά οικονομικά προβλήματα ειδικά με την βελγική Sabena, και τις άλλες τρεις γαλλικές αεροπορικές εταιρίες που διαθέτει, υπάρχει περίπτωση να αποτραβηχτεί από την LTU, της οποίας έχει 49,9%. Τα τελευταία χρόνια η LTU έχασε αρκετές εκατοντάδες εκατομμύρια γερμανικά μάρκα. Στην αρχή του χρόνου η Rewe αγόρασε το 40% της LTU σαν μέρος της απόκτησης του 100% της LTU Touristik.

Η Επιτροπή που εποπτεύει την LTU, αποφάσισε επίσης να ξεπουλήσει και την μονάδα catering LTC, στο Sair Group Gate Gourmet, για να μεταφέρει το κεντρικό γραφείο της LTU στο αεροδρόμιο του Dusseldorf. O επικεφαλής της Rewe, κ. Hans Reischl, όπως ήταν αναμενόμενο ψηφίστηκε πρόεδρος της Επιτροπής Εποπτείας της LTU.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024