Τελευταία νέα
Σύστημα air-o-clean από την Electrolux

Καθαρός φούρνος για πάντα

Τεχνολογία αιχμής, εύκολος καθαρισμός, άνετη χρήση, οικονομία είναι τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τους φούρνους air-o-steam. Το αυτόματο σύστημα καθαρισμού καθιστά τις διαδικασίες καθαρισμού εξαιρετικά εύκολες. Είναι ενσωματωμένο στο φούρνο air-o-steam, […]

Τεχνολογία αιχμής, εύκολος καθαρισμός, άνετη χρήση, οικονομία είναι τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τους φούρνους air-o-steam. Το<...> αυτόματο σύστημα καθαρισμού καθιστά τις διαδικασίες καθαρισμού εξαιρετικά εύκολες. Είναι ενσωματωμένο στο φούρνο air-o-steam, οπότε δεν υπάρχει καμία ανάγκη για οποιαδήποτε πρόσθετη διαδικασία.

Υπάρχουν 4 προκαθορισμένα αυτόματα προγράμματα καθαρισμού (από 35 έως 150 λεπτά, αποφεύγοντας τα περιττά απόβλητα του απορρυπαντικού ή του νερού) ανάλογα με το επίπεδο υπολειμμάτων ή το ημιαυτόματο πρόγραμμα (με την προσθήκη του απορρυπαντικού). Σε περίπτωση διακοπής ρεύματος κατά τη διάρκεια του προγράμματος καθαρισμού, μετά από την επανενεργοποίηση, ο φούρνος air-o-steam ξεπλένει αυτόματα το θάλαμο, αφαιρώντας έτσι οποιοδήποτε ενδεχόμενο καθαριστικό υπόλειμμα απορρυπαντικού για εγγύηση υγιεινής και ασφάλειας. Το “έξτρα δυνατό” πρόγραμμα έχει δημιουργηθεί με σκοπό να καθαρίσει έναν φούρνο μετά από ένα πλήρες φορτίο κοτόπουλων που μαγειρεύτηκαν 3 φορές σε θερμοκρασία 200°C για 45 “.

Το σύστημα air-o-clean αφήνει το χρήστη του να αφιερώσει όλη την ενέργειά του στο μαγείρεμα, χωρίς να πρέπει να ανησυχεί για τον καθαρισμό. Το αυτόματο πρόγραμμα καθαρισμού είναι μέρος του βασικού εξοπλισμού των φούρνων air-o-steam level A και των φούρνων air-o-convect.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024