Τελευταία νέα
Η VIAVAC διαθέτει μηχανήματα ανύψωσης-μεταφοράς υαλοκρυστάλλων

Η Cospico AEBE αντιπρόσωπος της VIAVAC

Στο αναπτυξιακό πλαίσιο της Cospico AEBE εντάχθηκε η αποκλειστική αντιπροσώπευση για την Ελλάδα της εταιρείας VIAVAC. Η VIAVAC διαθέτει εξειδικευμένα μηχανήματα ανύψωσης-μεταφοράς υαλοκρυστάλλων και panels. Η ανύψωση-μεταφορά γίνεται χωρίς καλώδιο […]

Στο αναπτυξιακό πλαίσιο της Cospico AEBE εντάχθηκε η αποκλειστική αντιπροσώπευση για την Ελλάδα της εταιρείας VIAVAC. Η VIAVAC<...> διαθέτει εξειδικευμένα μηχανήματα ανύψωσης-μεταφοράς υαλοκρυστάλλων και panels. Η ανύψωση-μεταφορά γίνεται χωρίς καλώδιο ρεύματος με συμπαγείς βεντούζες διπλού κυκλώματος που λειτουργούν με επαναφορτιζόμενη εσωτερική μπαταρία. Χαρακτηριστικά λειτουργίας: α) περιστροφή της βεντούζας κατά 360ο με δυνατότητα κλειδώματος ανά 90ο, β) μηχανισμός κάθετης κλίσης 90ο.

Χαρακτηριστικά ασφαλείας: α) διπλό κύκλωμα υποπίεσης για απόλυτη ασφάλεια, β) ηχητική προειδοποίηση χαμηλής υποπίεσης, γ) μεγάλη δεξαμενή υποπίεσης, δ) προειδοποίηση χαμηλής μπαταρίας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024