Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαίδευσηΕκπαιδευτικά ΤαξίδιαΕπίσκεψη Ελβετών φοιτητών στη λίμνη Πλαστήρα του Ν. Καρδίτσας
Καταγραφή ποιοτικών χαρακτηριστικών της τουριστικής βιομηχανίας της περιοχής

Επίσκεψη Ελβετών φοιτητών στη λίμνη Πλαστήρα του Ν. Καρδίτσας

Η περιοχή της λίμνης Ν. Πλαστήρα φιλοξένησε από 21 έως και τις 25 Σεπτεμβρίου 2009, ομάδα 13 φοιτητών και ενός συνοδού καθηγητή από το ΙΜΙ University Center, που εδρεύει στη […]

Η περιοχή της λίμνης Ν. Πλαστήρα φιλοξένησε από 21 έως και τις 25 Σεπτεμβρίου 2009, ομάδα 13 φοιτητών και ενός συνοδού καθηγητή από το ΙΜΙ University Center, που<...> εδρεύει στη Λουκέρνη της Ελβετίας. Η ομάδα αποτελούνταν από φοιτητές καταγόμενους από διαφορετικές χώρες της Ευρώπης και της Ασίας.

Στόχος αυτής της επίσκεψης ήταν η καταγραφή ποιοτικών χαρακτηριστικών της τουριστικής βιομηχανίας της περιοχής της Λίμνης Πλαστήρα. Η μέθοδος συγκέντρωσης του υλικού στηρίχτηκε στη συμπλήρωση ερωτηματολογίων τα οποία απευθύνθηκαν κατά κύριο λόγο σε ιδιοκτήτες ξενοδοχείων, εστιατορίων καθώς και σε μέλη συνεταιρισμών, εμπόρους, σε επαγγελματίες εναλλακτικών μορφών τουρισμού και καταστηματάρχες με είδη λαϊκής τέχνης, της περιοχής.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο ενός εφαρμοσμένου ερευνητικού προγράμματος (Community Service Learning) τα αποτελέσματα του οποίου θα συμβάλλουν σημαντικά στην ενδυνάμωση του Τοπικού Συμφώνου Ποιότητας και θα παρουσιαστούν σε επιστημονικά αναπτυξιακά συνέδρια.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024