Τελευταία νέα
Τεχνολογία και πολυτέλεια

Η Electrolux Professional στο νέο Club του Roberto Cavalli

Μετά το Μιλάνο και τη Φλωρεντία, ο πιο ελκυστικός προορισμός ήταν τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα για να στεγάσουν το νέο Club του Roberto Cavalli. Χίλιοι καλεσμένοι περπάτησαν στο κόκκινο χαλί […]

Μετά το Μιλάνο και τη Φλωρεντία, ο πιο ελκυστικός προορισμός ήταν τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα για να στεγάσουν το νέο Club του Roberto Cavalli. Χίλιοι<...> καλεσμένοι περπάτησαν στο κόκκινο χαλί των εγκαινίων του μοντέρνου εστιατορίου-μπαρ-μπουτίκ, που άνοιξε πρόσφατα από τον παγκοσμίας φήμης διάσημο Ιταλό σχεδιαστή μόδας, που βρίσκεται στο Fairmont, σε ένα από τα “αποκλειστικότερα” ξενοδοχεία του Ντουμπάι.

Ο χώρος εκπλήσσει το κοινό με τους τοίχους να καλύπτονται από κρύσταλλα Swarovsky, ενώ η κουζίνα του εστιατορίου, ένας χώρος 500 τ.μ., ελκύει για τις υψηλές και τεχνολογικές λύσεις του. Το προσωπικό του Club του Roberto Cavalli και οι συσκευές μαγειρικής Elco900 της Electrolux Professional, που βρίσκονται στην κουζίνα του, διευθύνονται από το διάσημο Βενετσιάνο Chef αστεριών Michelin, Francesco Brocca – ο οποίος προετοιμάζει καθημερινά μια διαφορετική επιλογή διακεκριμένων γευμάτων που επιλέγονται ειδικά από τον ιταλό σχεδιαστή μόδας για να εκφράσει ότι καλύτερο από την “ιταλική κουζίνα”.

Οι best-in-class λύσεις που προσφέρει η Electrolux Professional, είναι αναπόσπαστο τμήμα ενός διεθνούς εστιατορίου, που επιβεβαιώνει και ενισχύει περαιτέρω την παρουσία της εταιρείας στον τομέα της μαζικής εστίασης στο Ντουμπάι. Το Club του Roberto Cavalli στο Ντουμπάι έχει δημιουργηθεί για να αντιπροσωπεύει το νέο κόνσεπτ “διασκέδασης & νυχτερινής ζωής” και προβάλλει την πολυτέλεια και την αποκλειστικότητα. Χαρακτηρίζει το διάσημο ιταλικό “Maison”, μαζί με τα μηχανήματα μαγειρικής Elco900 και αποτελεί την ιδανική εκπλήρωση μιας μεγάλης κουζίνας, με δέσμευση στους επαγγελματίες.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024